Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 14 – 20 септември

Набелязваме целите си и подготвяме есенната си програма за действие

 

Здраве: Днес и в съботния ден се обличайте според сезона. Възможни са настинки, запушен нос от студения въздух. В неделя и понеделник бъдете по-активни. Спортувайте или се разхождайте по-дълго на чист въздух. Във вторник и сряда уязвима е кожата. Обличайте тъкани, които не ви дразнят. Можете да лекувате в тези дни кариеси или да почистите зъбния си камък. Забранено е ваденето на зъби от събота до четвъртък.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, неделя, понеделник, вторник, сряда. Неблагоприятен ден: петък. Неблагоприятни дни за топла коламаска: петък, вторник, сряда. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Масажи за отблокиране на различни блокажи по тялото: вторник и сряда. Обеци и татуировка: Не поставяйте обеци в четвъртък. Забранени за татуиране на тялото дни са от понеделник следобeд до четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези спа процедури.

Хранене и диета: Хранете се с по-ограничени количества и не преяждайте, за да си спестите тежестта в стомаха и напълняването. Луната е нарастваща и трудно топим килограми, дори и да бъдем на диета. Днес хапвайте постна храна, която лесно се смила от стомаха. Не забравяйте плодовете през уикенда. Фибрите им ще спомогнат за правилното функциониране на храносмилателната система. Повече сирене, прясно и кисело мляко си набавете в понеделник, вторник и сряда, а в четвъртък нека поне едно от храненията ви е обилна салата от пресни зеленчуци, авокадо и зехтин.

Основни звездни аспекти: През следващата седмица Луната гостува в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей в своята нарастваща фаза. Набелязваме целите си, подготвяме есенната си програма за действие и се настройваме на професионална вълна. Да внимават всички, които са родени в някои от тези знаци. За тях седмицата е наистина важна и носи напрежение, но успех. Не пренебрегвайте днешния петък, защото той е изключително активен и спорен в сутрешните часове, ако ви предстоят важни дела за вършене. Късметът е при всички в неделя, когато Меркурий е в хармоничен аспект с Юпитер и Плутон. Мнозина ще пътуват по бизнес, други ще тръгнат на път по лични цели. За всички Меркурий носи новини, запознанства и положителни емоции. Общувайте, комуникирайте, запознавайте се с нови хора и бъдете в хармония с всички около себе си. Влиянието на тези аспекти се усеща и в началото на новата работна седмица, когато мнозина са озарени от нови идеи и бързат да ги реализират, докато е време. Обърнете повече внимание на вторника, който се очертава като един от най-позитивните дни в седмицата. Ако ви предстоят важни дела, насрочете ги именно за тогава, за да сте сигурни в успеха си. Не забравяйте, че звездите подкрепят всяко начинание, когато е предприето в правилното време. А през тази седмица то е във вторник.

 

ОВЕН

Предизвиквате ревност

 

С всеки изминал ден от септември вие навлизате все по-задълбочено в професионалните си задачи и започвате да ги вършите по-стриктно и по-стриктно. Движението на Марс във Водолей в директната си фаза е причина да потърсите нови запознанства или поне да обновите средата си на живот, но това със сигурност ще предизвика ревността на половинката, която през тази седмица е осезаема. Внимавайте да не си навлечете непредвидени проблеми по тази линия. Бъдете внимателни и деликатни, вършете работата си прецизно, но и отдавайте нужното внимание на любимите хора, за да се ползвате с тяхното доверие. Така всички ще са щастливи.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 

За вас следва една доста напрегната седмица. Такава е, защото самите вие си я правите неприятна и изпълнена с негативни усещания. Венера изисква да се примирите с някои свои недостатъци и да не ги показвате, а да ги прикриете. Става въпрос не за външния ви вид, а за характера, който проявявате във всеки един ден от новата седмица. На работното място предстои да изгрее вашата звезда, стига да не съсипете всичко с негативното си отношение към колегите и партньорите. Овладейте емоциите, усилете положителното в себе си и пръскайте позитивна енергия. Сега имате възможност да се реализирате добре, стига сами да не я съсипете заради лошо поведение.

 

БЛИЗНАЦИ

Организирайте близките

 

За вас следва една доста благоприятна и не толкова трудна за изживяване седмица. Мнозина са настроени позитивно и пръскат тази енергия около себе си. Меркурий ви прави очарователни и пленителни и доста грижовни за близките, семейството и дома си. Можете да се заемете с подобряване на своята физическа форма, както и с организирането на разходки и по-здравословен начин на живот на близките си. Не е лоша идея да измислите семейна диета, която да спазвате всички заедно. Така ще бъдете сигурни, че резултатите ще са налице заради общата мотивация. Организирайте хората около себе си. Можете да го направите.

 

РАК

Благоприятен период

 

Вие се намирате в подчертано благоприятен период. Движението на Венера в Скорпион е причина да се чувствате обичани, харесвани и приемани от обществото, в което живеете. Искате да правите промени и не се страхувате от новостите по пътя си. Можете сериозно да разчупите границата си на комфорт и е важно да го сторите още тази седмица. Предизвиквайте се и се поставете в нова ситуация. Предприемете действие, което да ви провокира и по този начин да шокирате хората около себе си. Имате нужда от раздвижване. Тази седмица ще ви даде тази възможност.

 

ЛЪВ

Рискът си струва

 

Не пропускайте възможността да реализирате целите и идеите си. Следва особено продуктивна седмица, в която можете да пласирате добре своите хрумвания. Покажете своя интелектуален потенциал, своя умствен капацитет. Ще си спечелите допълнителни доходи, ако се заемете с нов проект, който изисква мисловна или творческа дейност. Сега вие сте запалени и мотивирани. Искате да създавате нещо и ще го направите по най-добрия начин. Погрижете се за семейството си, за дома си. Можете да стартирате ремонт вкъщи. Някои дори ще рискуват и ще закупят ново жилище. Рискът ще си струва.

 

ДЕВА

Пълно активизиране

 

Намирате се в доста важен период от месец септември. Доста неща около вас се променят и може да се окаже, че живеете в съвсем нови условия. Обстоятелствата, в които се намирате, ви допадат. Седмицата пред вас ще ви мотивира да се справите с някои ежедневни трудности и с дейности от рутинен характер. Така ще си освободите време и сили за нови начинания, които са от особена важност. Направете крачка напред. Не стойте на едно място. Важно е в следващите дни да сте подвижни, пъргави и готови да дадете всичко от себе си, за да реализирате идеи. Можете да смените средата си на живот. Пътувайте. Ще ви се отрази добре.

 

ВЕЗНИ

Бъдете по-адаптивни

 

Чувствате се като заклещени измежду обстоятелствата, без възможност да направите каквото и да било, за да мръднете и крачка напред. Усещането ви е погрешно. Пред вас идва седмица, която изисква задължително да се освободите от неприятни минали моменти и мисли. Да погледнете напред и да предприемете нужните крачки, за да задвижите колелото. Не изпитвайте страх от новото, защото в условията, в които се намирате, то ще ви донесе позитивни промени. Мнозина от вас просто ще бъдат принудени да направят промени в живота си. Няма да съжалявате. Мудността ви дърпа назад. Бъдете по-адаптивни и всичко ще бъде наред.

 

СКОРПИОН

Напрегнати ситуации

 

Искате или не, през новата седмица ще се превърнете в обект на престрелки и напрегнати ситуации. Ще се забъркате в доста конфликти, без да го искате. Вашето желание е да изясните някои междуличностни проблеми. Да сте наясно сами за себе си в отношенията си с обкръжението. И без да го очаквате, това ще буди повод за спречквания и скандали. Не се притеснявайте. В крайна сметка хармонията ще възтържествува, но трябва да преминете през това напрежение. До седмица-две нещата ще се оправят. Но дотогава – стискайте зъби и се подгответе за конфликти с обкръжението. Неизбежно е.

 

СТРЕЛЕЦ

Активна седмица

 

Периодът стартира напрегнато за вас, но в крайна сметка ще завърши по неочаквано добър начин. Движението на Венера в Скорпион ви действа вдъхновяващо. Настроени сте творчески и подхождате точно така към всяка нова задача и инициатива, с която се заемате. Активни сте и дори да срещнете трудности, ще ги преодолеете. Меркурий ви подкрепя в действията, а Марс ви дарява с успех в сферата на общуването и връзките. Излизайте и се срещайте с приятели, обменяйте опит и мнение с тях и обсъждайте намеренията си. Чака ви една активна и благоприятна седмица. Насладете й се.

 

КОЗИРОГ

Неизбежни разходи

 

Вие се радвате на щастлив период и спокойствие в емоционалната сфера, което се отразява добре на целия ви живот. Действайте по вече предприети задачи или си набележете цел, към която да се стремите. Единственото предупреждение е във финансов аспект, където през следващата седмица ще ви се наложи да нарушите предварителния план и да промените бюджета. Задаващи се разходи не влизаха в разчетите ви и затова трябва да ги включите незабавно. Не се притеснявайте, всичко ще се нареди, защото съвсем скоро се очакват и извънредни приходи. Отново ще изплувате над нулата.

 

ВОДОЛЕЙ

Много работа

 

Като цяло в момента се намирате в един изключително напрегнат и нервен етап. Всичко ви се вижда сиво, мрачно и сякаш някой върви срещу вашата воля. Не си внушавайте излишни драми. Съобразете се, че в средата на септември не сте дарени с онзи късмет, който сте свикнали да получавате обикновено. Съобразете се с обстоятелствата и не поставяйте нови начала. Служебни проблеми ще пречат на личния ви живот и ще дърпат юздите назад. Ще имате повече работа през следващата седмица и все по-малко време да обръщате внимание на любимия човек и семейството. Но това е временно. Скоро ще премине.

 

РИБИ

Нужда от почивка

 

В известна степен и при вас напрежението е осезаемо. Намирате се в такъв етап, че всяко обстоятелство ви идва в повече и ви напряга допълнително. Нервни сте и често избухвате без видима причина. Имате нужда от почивка, но тази седмица не е предвидила такава. Навлизането на Марс във Водолей е причина да търсите уединение и да изисквате лично пространство. Няма да го получите, защото от Венера ви прави магнетични и вие привличате погледите на хората, а около вас гъмжи от приятели и познати, които искат вниманието ви. Примирете се. Почивка няма. Насладете се на един хармоничен за общуването период.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

14 септември. Вие се радвате на положителните вибрации на кармична отплата, които сте си заслужили с добри деяния в минало превъплъщение. Умеете да омайвате с думите си, обожавате да пътувате и разглеждате нови и нови красоти от нашата планета. Царе сте в словесните престрелки и не позволявате на никого да ви опонира. Обичливи сте и знаете как да привличате хората към себе си. Мнозина от вас са прекалено променливи в настроенията, желанията и мислите си. В любовта залагайте на стабилността, а не на разнообразието. Само така ще изживеете един пълноценен живот.

Навлизате в една спокойна и хармонична година, която ще ви помогне да потърсите прошка за прегрешенията си от близките, както и вие самите да дадете прошка, ако някой ви е наранил. Сега е важно да обърнете внимание на своите взаимоотношения с околните – да ги изчистите от огорчения и неволи. Мнозина ще започнат да учат нещо. Преквалификацията за други ще донесе много бъдещи успехи. Не отказвайте, сега трябва да добиете някакво ново знание.

Здраве: Възможни са проблеми с имунната система.

Подсилете организма си. Обърнете внимание на лимфните възли и кожата.

15 септември. Родени на 15-а дата, вие сте Деви, които искат всичко да им бъде в ред. Тази ваша фикс идея е в основата на най-големите проблеми, в които се въвличате. Необичайно за вас е да оставяте нещата да текат от само себе си. Желанието ви е да въздействате върху всяко обстоятелство, а това невинаги е възможно. Ядосвате се, когато не успявате да промените съдбата си. Това не ви стига, а и се мъчите да променяте съдбите на най-близките си хора. Мисията ви е да се научите да живеете живота си, а не постоянно да го преподреждане. Иначе сте домошари, умеете да подреждате своя дом, да му вдъхвате живот и естетичен привкус – една от най-хубавите ви черти. Успявате да създадете семейство в ранните си години и да му се радвате през целия си живот.

Навлизате в година на финансова стабилизация и ще бъде престъпление, ако си траете и не поискате по-висока заплата или не смените работата си за по-добре платена. Бъдете уверени, че всяка една подобна промяна ще е добра за вас, въпреки че държавата се намира в криза. Съдбата ви пази да не загубите добрите си позиции и да не останете без доходи поне още една година.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, ставите, както и обостряния на хронични заболявания, ако сами си ги предизвикате с негативна мисъл-форма.

16 септември. Вие сте добродушни и разбрани хора. Разбира се, не подминаваме факта, че сте Деви и обичате да се заяждате за дреболии, като не отстъпвате и държите на своето. Въпреки това гледате ведро на живота и се стремите да живеете според обществените порядки. В семейството сте толерантни, разбрани и понякога прекалявате с добротата си, като правите ненужни компромиси. Ето какво има да изкорените от характера си – склонността да прощавате всичко на близките. Научите ли се да установявате своята принципност и вкъщи, да не се пречупвате и да бъдете безпощадни, ще живеете далеч по-спокойно. В работата сте идеалните служители, защото вършите прецизно всяка възложена задача. Стремете се най-високото място, което заемате и в службата, и в личния живот, да е второто. Лидерството може да ви донесе много повече вреди.

Навлизате в емоционална и завършваща година, в която нямате право да полагате нови начала в каквото и да било направление. Завършете стари и забравени във времето задачи, докарайте до край поети инициативи.

Здраве: Възможни са проблеми с високо кръвно налягане, както и често главоболие под формата на мигрена. Давайте си чести почивки, ще имате нужда от тях.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *