Стълбове по средата на тротоар и назъбена улица – заварено положение?!? | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Стълбове по средата на тротоар и назъбена улица – заварено положение?!?

Публикувана на: 14.09.2018г. 2333 прегледа

СТЪЛБОВЕ, ПОСТАВЕНИ ТОЧНО ПО СРЕДАТА НА ТРОТОАРИТЕ НА НОВОИЗГРАДЕНАТА УЛ. „КРАЙБРЕЖНА“ във В. Търново, ги правят неизползваеми. Инженерният гаф предизвиква множество коментари в социалните мрежи, заради което „Борба“ потърси мнението на кметството, което е възложител на проекта.

„Стълбовете по средата на тротоара са „заварено положение“ и сме ги оставили както са били в миналото. Отсреща има нормално широк тротоар, който да се ползва“, отговориха от общината и допълват, че така са спестени средства по проекта, които са използвани за по-належащи неща.

Пресечката на „Крайбрежна“ – ул. „Йордан Инджето” пък има доста странна назъбена форма. „Край нея има множество частни имоти, които не позволяват улицата да е права. Така е по проект, каквото е проектирано, сме го направили. Нямаме време за отчуждаване, тъй като ще се изгубят евросредствата и по-добре да се направи, макар и така“, обясняват експерти от кметството.

Стилян НАЙДЕНОВ

loading...

Коментари за "Стълбове по средата на тротоар и назъбена улица – заварено положение?!?"

 • 14.09.2018 в 12:57

  Ходете си по другия тротоар … Бравос!

  Отговор
 • 14.09.2018 в 14:13

  Не че искам да им давам идеи, ама ако на мястото от дясната снимка бяха опънали една права от първия ъгъл горе до гаражната врата до долу, щяха да спестят и асфалт и труд. Даже не знаят как да крадат, толкова са тъпи…

  Отговор
  • 14.09.2018 в 14:58

   Не си прав, знаят.

   Отговор
 • 14.09.2018 в 16:30

  В голям цирк живеем, не е истина направо …. Давай там да претупаме нещата, да отчетем дейност и да лапнем парата, това ни казват почти в прав текст г-дата упраници . Нито за туризъм, нито за живеене вече атава този град, което е много жалко с оглед на потенциала, който има. Но с тия управници толкова ….

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!