Румънски латино звезди идват за UN BESO fiesta във Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Румънски латино звезди идват за UN BESO fiesta във Велико Търново

Публикувана на: 14.09.2018г. 778 прегледа

Школата прави първия по рода си урок за хора на възраст над 55 години

РУМЪНСКАТА ЛАТИНО ЗВЕЗДА ДЖОРДЖ ДАЙС И ШАМПИОНИТЕ НА РУМЪНИЯ ПО БАЧАТА ЗА 2018 ГОДИНА АДИ И АЛИСОР ОТ DANCE XPLOSION SIBIU пристигат във Велико Търново, за да участват в шестото издание на фестивала UN BESO fiesta. Фестът продължава три дни и се провежда в района на Художествената галерия „Борис Денев“ в старата столица.

Със зумба парти, на което ще бъдат представени и най-новите хореографии на треньора по зумба Борислав Иванов, започва UN BESO fiesta 2018. Джордж Дайс пристига в петък, за да участва в романтичното парти. През месец февруари изпълнителят издаде своя авторски албум, но освен певец и композитор Дайс е и изключително добър танцьор. По време на петъчното романтично парти желаещите ще могат да потанцуват с него, казват Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева от артцентър UN BESO. И допълват, че в съботния ден Дайс ще има професионални уроци по салса и бачата. Уроци ще направят и шампионите на Румъния по бачата за 2018 г. Ади и Елисор също ще водят уроци по бачата и салса.

В петък обаче първият урок по танци е за хора над 55 г. Той започва в 19,30 часа и е на същото място – в района на Художествената галерия. В 20 часа започва урок по бачата за начинаещи, а в 21 часа – концертът на румънската звезда Джордж Дайс и романтик партито.

На 15 септември уроците са от 14 до 18 часа. В този ден кубинска салса ще преподават Стас и Ивайла от „Салса Кубана” във Велико Търново. В 19:30 часа започва шоу спектакълът на най-голямата танцова школа в старата столица, а в 21 часа е началото на салса парти.

И тази година събитията в рамките на фестивала. Всяка една от проявите е безплатна, а UN BESO fiesta се осъществява с финансовата подкрепа на Община Велико Търново.

loading...

Коментари за "Румънски латино звезди идват за UN BESO fiesta във Велико Търново"

  • 14.09.2018 в 15:46

    Те много арни ве ‘Танасе!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!