Видео показва флирт на Харви Уайнстийн с негова обвинителка | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Видео показва флирт на Харви Уайнстийн с негова обвинителка

Публикувана на: 14.09.2018г. 349 прегледа

Видео, излъчено от телевизия Скай нюз, показва флирт на холивудския продуцент Харви Уайнстийн с една от обвинилите го в сексуален тормоз и сексуално насилие жени по време на бизнес среща през 2011 г., предаде Франс прес.
Във видеото продуцентът приема 28-годишната Мелиса Томпсън в офис на компанията си. Уайнстийн заключва вратата, сграбчва младата жена, открито флиртува с нея, след това изглежда я опипва под масата по време на разговор.
Томпсън го обвинява, че по-късно я поканил в хотелската си стая и я изнасилил.
Според адвоката на Уайнстийн Бен Брафман, с това видео Томпсън се опитва да засили позицията си в съдебното дело срещу неговия клиент. „Става въпрос за нов опит да се опозори публично Харви Уайнстийн с финансова цел и ние не приемаме това“, каза адвокатът пред сп. „Пийпъл“, отхвърляйки твърденията за непристойно поведение.
Според Скай нюз, през септември 2011 г. младата жена влязла в офис на компанията „Уайнстийн“, за да представи нова услуга за видеа и анализ на данни на фирмата си. В рамките на представянето тя заснела срещата с уебкамерата на компютъра си. Кадрите показват как Уайнстийн влиза в помещението и заключва вратата, като иска от персонала да не бъде обезпокояван. Младата жена му подава ръка, за да се здрависа с него. Той обаче я сграбчва, като погалва гърба й.

ИЗТОЧНИК: БТА

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!