Дневен хороскоп. Прогноза за 17 септември, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 14.07 часа. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 2.14 часа. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Отложете по възможност плановите операции до 14.07 часа, а след това не правете операции на кожата, коленните стави и зъбите. Забранено е ваденето на зъб, защото може да протече с много усложнения.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, а след 14.07 часа е прекрасен за тяхното безвредно и дълготрайно боядисване. Коламаска можете да правите до 14.07 часа. След този час избягвайте козметичните процедури на кожата. Ограничете грима до минимум. Дайте на кожата си почивка и възможност да диша.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на дългосрочен хранителен режим, диета, както и за провеждане на лечебно гладуване. Ако няма да правите драстични диети, стартирайте деня си с кисело мляко и порция плодове за зареждащо утро. На обяд пригответе вкусна, немазна гозба от месо и зеленчуци. Ако сте вегетарианци, можете спокойно да си направите салата със сирене или яйца. Вечерта ще ви дойде ободряващо, ако хапнете супа от кореноплодни зеленчуци с малко питателни крутони от пълнозърнест хляб.

Цветове, носещи късмет: Зелено, сиво и индигово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.03 часа.

Звездни аспекти за деня: Не се учудвайте, ако в сутрешните часове не ви спори толкова, колкото очаквате. Влезте в седмицата плавно, постепенно. Не се залавяйте с тежка работа още в първите часове на понеделника. Оставете си сили за следобеда. Точно в 14.07 часа Луната навлиза в Козирог и активира хармоничен аспект с Уран. Идеите бликват една след друга, а работата започва да спори. Не забравяйте да планирате утрешния вторник, който ще бъде един от най-успешните дни за тази седмица.

ОВЕН

Не полагайте много усилия

Започнете седмицата плавно, без излишно напрежение и усилия. В сутрешните часове се оставете на течението. Вероятно ще ви се наложи да пътувате на кратко разстояние по задачи. В следобеда денят ви придобива друг облик. Съвсем по-активен и наситен с възможности. Идва време за реална реализация на идеите.

ТЕЛЕЦ

На прага на нов период

Започнете деня си с кафе и прочит на фрагменти от книга, която да ви вдъхнови и даде нужния емоционален старт на деня. Не се захващайте с нищо важно до 14,00 часа, а по-скоро завършете стари дела. След този час пред вас се изправят възможности. На прага на нов период сте. Стегнете се.

БЛИЗНАЦИ

Не давайте обещания

В понеделник сутрин всички са решили да ви питат по нещо, да ви безпокоят и търсят по различни въпроси. Не сте в състояние да им отговорите, въпреки желанието си. Не давайте обещания и не се обвързвайте с крайни срокове. Следобедът изисква да пресметнете бюджета си до края на месеца. Не правете непредвидени разходи.

РАК

Не се ядосвайте

Не се учудвайте, ако около вас все има хора, чиято цел е да ви се мешат в работата без да сте ги канили. Не се ядосвайте и не избухвайте. В сутрешните часове спортувайте или започнете деня си с дълга разходка в парка. Ще ви ободри и обере излишната нервност. Денят става по-активен след 14,00 часа.

ЛЪВ

Не се разпилявайте

В понеделник сутрин стартирате деня си с доста предложения, които са разнопосочни и хаотични. Рискувате да се подхлъзнете и приемете няколко от тях. Разпиляването само ще ви донесе излишни главоболия и проблеми. Бъдете по-активни в следобедните часове. Тогава можете да приемате каквото и да е било. По-рано – не.

ДЕВА

Вземете си отпуск

Най-добре за вас ще бъде, ако отидете на работа в следобедните часове, а предиобеда оставите за къщни задължения, почистване или организация на бъдещ ремонт. Стига да имате възможност да поспите до по-късно, не я пропускайте. Сега организмът ви има нужда от почивка, а не от стрес.

ВЕЗНИ

Пропуснат срок

В понеделник до обяд не можете да организирате деня си заради позвънявания от колеги, приятели и роднини. Заради хилядите разговори, които трябва да проведете с тях. В следобеда възможностите липсват. Оказва се, че сте пропуснали важен срок на работното място и ще трябва да си понесете последствията.

СКОРПИОН

Внимавайте с парите

В часовете до обяд някой ще ви поиска пари назаем уж за малко време, след което да ви ги върне. Услужвайки му, ще направите огромна грешка, защото няма да видите и лев от тази сума обратно. Бъдете внимателни. В следобеда се очертава пътуване на кратко разстояние. То ще ви донесе доста позитивни емоции и нови идеи.

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте възможнсотите

Разполагате с пълната подкрепа на хората около себе си, но заради собственото си поведение рискувате да я загубите напълно. Емоционални сте, трудно владеете нервите си и избухвате сякаш без причина. Денят е доста положителен и в следобеда може да разкрие възможности за седмици напред. Не ги пропускайте.

КОЗИРОГ

Нов едномесечен период

Стартирайте деня си без излишни стресови ситуации. Полежете си, изпийте кафето си бавно и не бързайте за никъде. До обяд понеделник е нискоактивен ден. Това е за сметка на следобеда, когато Луната навлиза във вашия знак и отключва нов едномесечен период. Идва време за действие и предприемане на инициативи.

ВОДОЛЕЙ

Повишавате квалификацията си

Стартирате седмицата с усмивка и добро настроение, без да си давате зор и без да изпитвате каквото и да е било нервно напрежение. В сутрешните часове сте се оставили на течението. Интуицията ви показва, че е по-добре да не се заемате с нищо важно. В следобеда ще потърсите поле за нова квалификация – курс, обучение, семинари…

РИБИ

Надминавате очакванията си

Време е за промяна, която идва първо на емоционално и след това – на физическо ниво при вас. Отпускате се, сякаш плувате в свои собствени води. Въпреки напрежението в сутрешните часове, следобедът се оказва особено благоприятен. Активизирайте се, за да върви и работата ви, без да изостава. Не ви трябва да я довършвате утре.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щастливци сте вие, защото финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата имате късмет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества, качества и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца, ако наистина го захвърлите в някое кътче от своето битие.

В годината на успешно ново начало, в която навлизате от днес, е редно да обмисляте всяка своя постъпка по два пъти, преди да я предприемете окончателно. Сега можете да действате по нов начин, да промените нещо около себе си, но едва след като сте го премислили и планирали. Можете да тръгнете по нова пътека.

Здраве: Заради забързания характер на годината, възможни са проблеми със сърдечния пулс и ритъм. Обърнете си внимание, ако имате подобни оплаквания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *