Червен десант в областта. Корнелия Нинова представя във Велико Търново проекта "Визия за България" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Червен десант в областта. Корнелия Нинова представя във Велико Търново проекта „Визия за България“

Публикувана на: 19.09.2018г. 3387 прегледа

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ТАЗИ ВЕЧЕР ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРОЕКТА „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ“. Срещата е в 18 часа в „Интерхотел Велико Търново“ и е отворена за широката търновска общественост. Председателят на Националния съвет на БСП ще говори за проекта, който е надпартийна програма и очаква въпроси, забележки, предложения и идеи. Заедно с Корнелия Нинова в Интерхотела ще бъдат и народните представители Весела Лечева, Валентин Ламбев, Георги Йорданов, Ирена Анастасова и Крум Зарков.

51 депутати от БСП ще бъдат в областта днес, за да говорят със симпатизанти и партийни активисти за проекта „Визия за България“. Във Велико Търново срещите са две – освен вечерта в Интерхотела среща има и в 14 часа в клуба на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“ 8. Там с хората с увреждания и с членовете на пенсионерския клуб ще разговарят Георги Гьоков, Милко Недялков, Валентина Найденова и Александър Паунов.

Христо Проданов, Димитър Данчев, Лало Кирилов и Николай Цонков ще бъдат на среща с граждани в клуба на БСП в Килифарево. Срещата започва в 18 часа.

Явор Божанков и Анелия Клисарова с още трима свои колеги ще бъдат в Горна Оряховица. В Свищов проектът ще бъде представен от Нона Йотова, Валери Жаблянов и още трима народни представители на социалистическата партия. Петър Кънев ще води групата, която ще се срещне с активисти и граждани в Павликени. Кристиян Вигенин ще бъде с още трима свои колеги в Лясковец, в Елена и в Златарица в разговорите с гражданите ще участват по четирима депутати.

В Сухиндол срещата е на 20 септември и там ще гостуват Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

loading...

Коментари за "Червен десант в областта. Корнелия Нинова представя във Велико Търново проекта „Визия за България“"

 • 18.09.2018 в 15:48

  Дора и тя не е идвала в региона да ръси глупости и промива мозъците на вярващите.До нея ли „опряха“-И като каква,кого представлява,кои са я избирали,гласували?Нерде Смолян ,нерде Сухиндолски Винпром.То там дръвца,а тук винца .Интересът клати феса.Сред хората и сред бъчвите,когато няма СПА .

  Отговор
 • 18.09.2018 в 15:52

  кой й даде виза на тая да идва в града ни?

  Отговор
 • 18.09.2018 в 16:37

  и нинова и бойко са един дол дренки. Всички мълчат, за арестуваните журналисти, 119-то място по свобода на словото. Даже „Борба“ е на Пеевски…

  Отговор
 • 18.09.2018 в 17:23

  Да говори за Визия за България е смехотворно ,след като не успя да убеди дори синът си ,който избра визията на демокрацията в САЩ!
  Всъщност визията е предвидима след тяхното сърцато участие последните десетилетия в политическия и икономически живот .Цифрите показват ,че само след още две три десетилетия демографските последствия ще са катастрофални.Етническите също.По данни на ЦРУ до 2050 г. в България ще живеят 3,5 млн. души, като българите ще бъдат по-малко от половината.ЧЕСТИТО!

  Отговор
 • 19.09.2018 в 20:46

  А венец на избитите без съд и присъда Българи и заровени убити и не доубити с лопати и колове в доскоро незнаен масов гроб от близките им ще положи ли,ще се извини ли тогава на близките им или пак ще се изгаври с тях като ги подмине.Визия,каква ти визия другарке,каква ти сполука и къде остана тя?

  Отговор
 • 19.09.2018 в 21:49

  Нинова заработва издръжката на сина си в САЩ обслужвайки руските интереси в България.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!