Eвродепутатът Ева Майдел и Младежи ГЕРБ организират спортен празник във Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Eвродепутатът Ева Майдел и Младежи ГЕРБ организират спортен празник във Велико Търново

Публикувана на: 19.09.2018г. 165 прегледа

Спортен празник, посветен на Европейската седмица на мобилността, ще се проведе във Велико Търново в петък, 21 септември 2018 г. Съвместната инициативата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, която има информационен офис в града, и общинския съветник от ГЕРБ Георги Недев се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново и цели да популяризира ползите от активния начин на живот. Празникът ще е в парк „Дружба“ с начален час 15:00 ч.

Организаторите са подготвили разнообразни игри и спортни дейности, в които могат да се включат хора от всички възрасти. В 17:00 ч. ще се проведе открит урок по народни танци. Най-малките участници ще могат да рисуват с тебешири или да играят на дама, а по-големите ще имат възможността да участват в състезанията с ролери и велосипеди, както и да премерят сили в игри с преместване на гуми, теглене с въже или носене на чували с пясък.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!