Румен Руменов в два пъти поред в идеалния отбор на Първа лига

Повериха „Етър ВТ“ – „Берое“ на варненеца Драгомир Драганов

Варненецът Драгомир Драганов ще ръководи днешната футболна среща за Първенство на Първа лига между отборите на „Етър ВТ“ и „Берое“. Асистират му Димо Вълчев и Красимир Атанасов, а четвърти съдия е великотърновецът Станислав Ставров. Двубоят на стадион „Ивайло” е от 17:30 часа. Междувременно стана ясно, че халфът на „виолетовите” Румен Руменов за втори пореден път бе избран в идеалния отбор на кръга на Първа лига. След като бе сред 11-те най-добри за играта с гола си срещу „Септември” при победата с 2:0 в София, Руменов отново получи високото признание и след успеха в Русе над „Дунав” с 4:2.

Относно предстоящия двубой с „Берое” младият футболист заяви, че великотърновци могат да направят нещо голямо и се надява всички в състава да влязат здраво в мача, както в последните две срещи.

„Ние винаги излизаме за победа, разбира се, не всеки път се получава, има и трудни моменти, но се надявам да продължаваме с добрите резултатни игри. Да радваме публиката и колкото може повече хора да идват на нашите мачове. Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха в София и Русе, да продължават да ни подкрепят, включително и в трудните моменти!“, каза Руменов.

Той добави, че има договор с „Етър ВТ” до следващото лято, има желание да остане, но това зависи и от ръководството.

Вратарят Христо Иванов също изрази оптимизъм преди срещата със старозагорци.

„Имаме много добър колектив и девизът „Един за всички, всички за „Етър” е много правилен и се отнася изцяло за нас. Всеки иска да играе, но главното е „Етър” да върви напред и публиката да вижда един задружен отбор. Подготвени сме за този сезон, очаквам да направим силен мач и срещу „Берое” и да зарадваме публиката. Ние на „Ивайло” играем много силно, именно защото усещаме подкрепата на публиката. Феновете много мотивират отбора и когато чувстваш тяхната подкрепа е много по-различно, отколкото ако само ядат семки и те обиждат, когато не върви мачът“, коментира Христо Иванов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *