Дневен хороскоп. Прогноза за 26 септември, сряда

Луната е в Овен. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 17-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Почивайте си повече, за да не предизвикате силно главоболие. Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, очите, челюстите, ваденето на зъби също е противопоказно. Добре ще протекат лечението на зъбите, профилактиката на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане, очни проблеми. Внимавайте с нервите.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Направете лек масаж на слепоочията, това ще се отрази много ободряващо и тонизиращо на целия организъм. Регенериращите маски на лицето също са полезни.

Хранене и диета: Днес хапвайте белтъчини – леки меса, яйца и млечни продукти, заедно със свежи салати. Плодовете също са позволени. Можете да стартирате дългосрочна диета или подходящ хранителен режим, чрез който да регулирате теглото си. Започнете с ден, през който да изключите всички тестени и сладки изделия от менюто си.

Цветове, носещи късмет: Червено и оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20,22 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната е в квадратура с Плутон, а Слънцето – със Сатурн. Прегледайте задълженията си, не пропускайте срокове и не надценявайте силите си, поемайки работа, която не е за вашите възможности. Днес не е добра идея да се доказвате с големи дела.

 

ОВЕН

Любовни проблеми

Денят предполага успехи в професионален, но не и в личен аспект. На работното място сте убедителни въпреки трудностите, пред които е изправена фирмата ви. Идеите ви звучат обосновано и се възприемат прекрасно. За съжаление, в любовта са възможни проблеми, които не са отсега, а назряват от дълго време.

 

ТЕЛЕЦ

Не се преуморявайте

В сряда сте изложени на риск от вземане на прекалено прибързани решения, за които може и да съжалявате. Ще избегнете тази опасност, ако не давате окончателни отговори и се предпазвате атаки и нападки. Не работете до късно. Чувствате умора, която може да се превърне в здравословен проблем.

 

БЛИЗНАЦИ

Нови контакти

Противоположно на Телците, вие сте хората, които днес трябва да търсят своя успех в лицето на нови разговори, контакти. Тръгнете на лов за предложения. Денят е силен в професионален и финансов аспект. Въпреки затрудненията, които в момента чувствате, можете да решите проблеми, засягащи семейния бюджет.

 

РАК

Без промени

Днешният ден е силен и в професионалния, и в личния живот. Чувствате прилив на енергия, ентусиазъм и оптимизъм. Пречистете мислите си, преживявате хубав период и е важно да продължите напред с нови идеи. Разбира се, все още е твърде рано да ги реализирате. Днес не правете промени.

ЛЪВ

Концентрирайте се

Днес сте свръхемоционални и трудно виждате пречките и бариерите пред себе си. Обърнете внимание на малките и дребни проблеми, които трябва да решите още в самото начало, без да отлагате за по-нататък. Концентрирайте се в належащата си работа и не планирайте бъдещето си в месеци напред.

 

ДЕВА

Стабилизиране

Бавно и постепенно нещата около вас се стабилизират и ви остава време да доведете докрай започнатото в изминалите няколко седмици. Сряда се оказва неспокоен ден, защото изисква от вас да изправите грешки и да докарате докрай недовършени дела, вместо да се заемете с нови. А сега всичко ново ви привлича.

 

ВЕЗНИ

Не бързайте

Днешният ден носи напрежение, но и сигурна сполука на работното място. Мнозина са зарадвани от нови предложения, които бързат да превърнат в дела и факти. Не мислете емоционално, а рационално. Избързвайки, няма да постигнете кой знае какви успехи. Всичко оставете в ръцете на съдбата. Тя контролира нещата.

 

СКОРПИОН

Финансова стабилизация

Седмицата се развива с все по-успешни темпове и днешният ден потвърждава това с едно или няколко предложения, които не бива да пропускате или подминавате. С колегите може би не се разбирате добре, причината е във вашата нервност и нетърпеливост. Стабилизира се финансовото ви състояние.

 

СТРЕЛЕЦ

Задвижвате колелото

Денят се свързва с предварително заложени успехи. Те касаят деловата и най-вече материалната сфера. Денят е подходящ за преговори с партньорите, за вземане на решения и задвижване на лостовете. Все още се страхувате да бъдете активни, но до края на седмицата и това ще стане.

 

КОЗИРОГ

По течението

Трудности на работното място и в личния живот са комплексната причина днес да не се чувствате добре в своята кожа. Оставете се на течението, зарежете неотложните ангажименти. Ако работата ви е толкова спешна, нека някой друг я свърши. В момента не сте в състояние да поемате отговорности.

 

ВОДОЛЕЙ

Бягайте от рутината

Избягвайте да се занимавате с рутинните си задължения днес, защото те ще ви отегчат и ще изпият енергията, която можете да вложите в реализацията на новите си идеи. При вас импровизирането, иновацията и прилагането на нестандартно мислене ще са печеливши днес. Заложете на тях и ще спечелите в дните по-нататък.

 

РИБИ

Професионални успехи

Сряда е силна в професионално отношение, защото ви предоставя възможности да докажете способностите си, да стабилизирате позициите и да направите постъпки за промени. Умората, която чувствате, е причината да се откажете от някои дела, които вършехте до този момент, и да ги замените с по-приятни такива.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте от Везните, дето трябва да се научите да отказвате, когато някой ви помоли да му свършите работа или да му направите услуга. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. Нека не говорим, че по този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало, което е добре да поставите след направени предварителни планове и анализи. С каквото се захванете сега, ще го вършите поне девет години занапред. Бъдете активни и ще видите, че успехите няма да закъснеят. Сега задавате програмата за своето бъдеще.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – чести аритмии и ускорен пулс заради силна активност или притеснения.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *