Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 септември, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец в 10,15 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Пазете се от настинки заради рязката промяна във времето. Пазете гърлото. Нежелани са операциите в областта на гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гласа, гърлото, както и изследването хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, безвредно боядисване или измиване с хидратиращи маски. Можете да направите лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, увеличете приема на вода и намалете количеството сол, с което подправяте гозбите и салатите. Това ще ви помогне да се освободите от излишната вода и течности в организма. Днес включете в менюто си кореноплодни зеленчуци под формата на пресни салати или варива. Ще се отразят чудесно на тонуса ви.

Цветове, носещи късмет: Зелено и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20,51 часа.

Звездни аспекти за деня: Не бързайте в сутрешните часове. Изпийте кафето си на спокойствие. Активната част на днешния четвъртък стартира след 10,15 часа с навлизането на Луната в Телец. До ранния следобед действат хармоничните й аспекти със Сатурн и Уран. Скъсайте с някои стари навици и осъвременете мисленето си. Днес може да предприемете нова задача, да се предизвикате с нещо ново. Не позволявайте на нервността да провали хубавата вечер, която предстои.

 

ОВЕН

Бъдете дейни

 

Започнете деня си със спокойствие и планове за действие. Около обяд късметът е с вас. Ще с проявите като добри професионалисти и организатори на работното място. При безработните тъкмо сега настъпва моментът за намиране на подходяща работа. Бъдете дейни. Ще заздравите финансовото си състояние.

 

ТЕЛЕЦ

Действайте смело

 

Луната навлиза във вашия знак и активира нов период. Възползвайте се от възможността да направите промени или да се заемете с нов ангажимент. Действайте смело и знайте, че късметът е с вас. Четвъртък ви позволява да се разширите, да отгърнете страница и да пишете на бял лист.

 

БЛИЗНАЦИ

Край на проблемите

 

Четвъртък е доста благоприятен и вие може да използвате тази енергия, за да разрешите дълго отсрочвани проблеми. Отлагането само може да доведе до умножаване и затормозяване на трудностите. Вие вече се убедихте в това и сега е вашият шанс да оправите нещата. Усмихвайте се повече, дайте всичко от себе си и бъдете позитивни.

РАК

Забързан ден

 

Стартирате деня си забързано, без организация. Цари пълен хаос в сутрешните часове. Не се притеснявайте, нещата ще се оправят до вечерта и не си струва да хабите излишни нерви. Очаквайте обаче непланирани ангажименти. Рязко ще сменяте посоката на действие и това е съвсем нормално в момент като сегашния.

 

ЛЪВ

Бъдете сдържани

 

Днес е добре да работите по-стриктно, за да поддържате темпото и вече набраната инерция. Радвате се на широка популярност и днес са чести срещите с хора, с които не сте се виждали дълго време. Не прекалявайте с претенциите на работното място, както и не се намесвайте в работата на своите колеги. Ще последва кавга.

 

ДЕВА

Ще разрешите дилемите

 

В добра кондиция и с много сили, желания и надежди да изживеете един прекрасен ден се будите сутринта. Нагласата ви е правилна, защото е много важно да си вдъхнете още от самото начало позитивно мислене. Пред вас стоят дилеми и тях ще разрешите до неделя. Не губете надежда за нищо.

 

ВЕЗНИ

Направете планове

При вас темпото малко по малко се забързва. Нагласете плановете си перфектно, че да успеете да свършите цялата насъбрала се работа за днес. В момента не сте колективни играчи, а самостоятелно действащи индивиди. Важно е да не се сливате с околните, а да откроите своите личностни качества. Направете го.

 

СКОРПИОН

Нужда от помощ

 

Движението на Луната в Телец ви настройва доста авантюристично и вие сте готови да предприемете необмислени промени, за да се раздвижат пластовете около вас. Добре е да бъдете една идея по-предвидливи и предпазливи. В добро настроение сте. На работното място обаче ви чакат трудности. Ще ги разрешите, ако позволите на колегите да се намесят.

 

СТРЕЛЕЦ

Колебания

 

Събуждате се в добро настроение, но като цяло днес сте с променливи емоции. Ту сте радостни от нещо, ту се натъжавате поради различни причини. Човек не може да ви разбере и затова попадате в изолация от хората наоколо. Не търсете подкрепа от колегите си днес. Те считат плановете ви за неосъществими.

 

КОЗИРОГ

Жадувана промяна

 

Намирате се пред прага на нов период, който стартира за вас от тази сутрин. Изпийте кафето си на спокойствие, прегледайте плановете си за деня. Не позволявайте на никой да ви обезпокоява излишно. Денят е зареден с положителна енергия и ще отключи у вас желание да направите една жадувана промяна в живота си.

 

ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

 

Четвъртък е благоприятен, но много напрегнат. Нервите идват главно от среща с недоброжелатели – хора, които ще възпрепятстват набраната ви вече инерция. Заложете на вътрешното си равновесие и спокойствие. Избягвайте негативните емоции и ще преодолеете трудностите. Не позволявайте на друг да владее живота ви.

 

РИБИ

Планиране

 

Денят, макар и натоварен, обещава да бъде задоволителен откъм успехи. Най-активните ще се заемат с продуктивни идеи. Тук става въпрос за идеи, а не за радикални действия. Днес се заражда онова, което започвате да планирате от сега нататък. Не подписвайте документи, за да се предпазите от излишни измами.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ако черпите на 27 септември, денят, на който сте родени, е положителен и определя кармична отплата за добри деяния в някой от миналите ви животи. Не са малцина обаче онези от вас, които злоупотребяват с тази даденост, като си мислят, че всичко знаят и могат. Не се вслушват в съветите на околните и това определя най-голямата им грешка. Избухливи и прекалено ревниви, в повечето от случаите не се разбирате с близките си. Влияете се от приказки и сплетни, които дочувате и сте склонни да правите скандали на семейството си заради тези слухове, които вие винаги приемате за истина.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която не бива да забравяте, че късметът ще е на ваша страна. Отдайте се на течението и не правете големи скокове, драстични промени или непремерени действия. За нови начала – да не говорим. Забравете за тях през тази година, защото няма да се развият в благополучна или желана от вас посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха, панкреаса и храносмилателната система. Не пазете драстични диети.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *