89 четения

Велико Търново, 27 септември: 12 000 артикула с атрактивни цени и специална изненада очакват посетителите на откриването на магазин „Зора“

Верни на стремежа ни да се развиваме и предлагаме не просто техника, а пълноценни изживявания, готвим страхотни изненади в най-новия магазин „ЗОРА“ във Велико Търново.

Жителите и гостите на града са добре дошли на 27 септември от 10 часа на ул. „Магистрална“ 40. Магазинът разполага с 2400 квадратни метра площ, пълна с нови възможности – над 12 000 артикула на водещи световни производители и разбира се – превърналите се в традиционни за веригата атрактивни цени.

Но това не е всичко!

Специална изненада очаква всички, които решат да посетят магазина в събота и неделя (29 и 30 септември). Между 10 и 14 ч. желаещите ще могат да се включат в играта „Пожелай подарък“, като запишат кратко видеопожелание, в което разказват на кого и защо искат да подарят уред. Подготвили сме специална фотостена, снимачен екип и пет страхотни уреда, от които клиентите ще могат да избират: LED TV, пералня, готварска печка, прахосмукачка и кафемашина.

На 8 октомври ще изтеглим петимата щастливци, които наистина ще зарадват близките си с подарък – техниката, която са избрали, а всички пожелания ще могат да бъдат видени на специални екрани в новия магазин след откриването.

Най-атрактивните и емоционални пожелания пък ще се превърнат в част от видеоклип, специално създаден за интернет.

Очакваме всички запалени любители на техниката и атрактивните цени, както и тези, които нямат нищо против да се превърнат във видеозвезди, след 27 септември в новия магазин „ЗОРА“.

Един коментар за “Велико Търново, 27 септември: 12 000 артикула с атрактивни цени и специална изненада очакват посетителите на откриването на магазин „Зора“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!