Ветераните на „Академик” и „Левски” с шоу на „Свищовски лозници 2018“

Равенство 4:4 записаха ветераните на „Академик” и „Левски” (София), в приятелски мач по повод празника на Свищов. Двубоят се игра пред погледите на почетния гражданин на Свищов и Валентин Михов, председателя на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев, зам.-кмета на крайдунавския град Борислав Замфиров, председателя на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов и разбира се, на многобройна публика. Преди двубоя почетни плакети от Община Свищов получиха Валентин Михов, Станимир Проданов, Николай Константинов и Бончо Генчев, възпоменателни медали имаше за всички футболисти.

На терена свищовският тим бе изведен от трима свои дългогодишни капитани – Станимир Проданов, Тодор Борисов и Никола Москов. Единият от тях – бате Станчо, се появи само месец и половина след претърпения зверски побой от четирима души на метри от църквата „Света Троица”, непредизвикан от нищо, което доведе до тежки травми и продължително лечение.

Гостите от „Левски” пък бяха водени от Ангел Станков, който е и бивш треньор на „студентите”. Самият мач приключи при 4:4, като за домакините два пъти се разписа Георги Любенов, а по веднъж – Евгени Маринов и д-р Венци Личев, а за „сините” с две попадения се отчете Ангел Станков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.