Дневен хороскоп. Прогноза за 2 октомври, вторник

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 12,45 часа. Лунният ден е 23-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомаха, гърдите, гръдния кош, млечните жлези. Денят е добър за профилактика и лечение на храносмилателни проблеми, гастрит, колит.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за подстригване на косите и направата на топла коламаска. Можете да направите водни процедури на тялото.

Хранене и диета: Днес включете в менюто си въглехидрати с по-бавно освобождаване, каквито са пресните плодове и зеленчуци, пълнозърнените храни, овесените ядки. За любителите на лунната диета – тя стартира в 12,45 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено, бяло и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14,47 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни благоприятен ден. Луната гостува в Рак и образува хармонични аспекти с Венера и Нептун. Премисляйте внимателно всяка своя стъпка и планирайте стратегически намеренията си. Внимавайте в приказките, за да не кажете нещо, за което после да съжалявате с цялата си душа. Денят не носи напрежение, но генерира напрежение за в бъдеще, така че въпреки неговата хармоничност, внимавайте да не стъпите на хлъзгав камък.

 

ОВЕН

Не правете забележки

Във вторник обръщате прекалено внимание на дребните и почти незначителни неща както на работното място, така и в личния живот. На детайли, които никой друг не зачита за важни. Ограничете се да правите забележки на своите близки, защото това още в сутрешните часове може да ви коства скандал и неприятни изживявания.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете консервативни

Ще заздравите финансовото си състояние, ако се доверите на съветите на доверени близки хора, които днес ще ви дадат идея за правилно насочване на инвестициите ви. На работното място бъдете старателни. Рискове предприемайте само ако сте сигурни в успеха си. Ще спечелите със своя консерватизъм.

 

БЛИЗНАЦИ

Не приемайте предложения

Интересна среща с човек, който ви омайва прекалено много или ви обръща внимание повече от очакваното, може да замъгли здравия ви разум. Днес сте подвластни на различни настроения и хората се възползват от това. Не давайте съгласието си за стартиране на съвместен бизнес. Ще фалирате по-бързо, отколкото очаквате.

 

РАК

Търсите си белята

Във вторник сте повече от емоционални. Проблемите в общуването идват от желанието ви да давате съвети, да се намесвате в чуждия живот и да налагате своята воля над близките си. Неминуемо това вмешателство ще предизвика остра реакция от тяхна страна и повод за сблъсъци и скандали в хармоничния на пръв поглед ден.

 

ЛЪВ

Бъдете търпеливи

Предстои ви един по-напрегнат ден, в който е добре да стоите настрана от всякакви конфликти. Колебливи сте и трудно вземате каквито и да е било решения. Налага се да бъдете търпеливи. В службата енергия имате едва в следобедните часове. Въпреки всичко не прекалявайте с активността. Този ден изисква да изчистите стари грешки.

 

ДЕВА

Внимавайте с обещанията

Вторник ви дарява с енергия, за да се реализирате брилянтно и в личния, и в служебния живот. Това е ден, наситен със срещи и контакти. Ден, който ви поставя в центъра на вниманието. Следете, какви обещания давате. Днес сте особено словоохотливи и без да искате, може да се обвържете с бъдещ ангажимент, който да ви натежи в графика.

 

ВЕЗНИ

В нова посока

Усещате, че седмицата разкрива доста професионални възможности пред вас. Организирайте добре своето ежедневие и направете така, че да постигнете предварителните си планове. Днес ще направите важен ход на работното място, ще вземете решение и ще тръгнете в нова посока.

 

СКОРПИОН

Докоснете се до изкуството

Колебанията ви днес са големи. На работното място едва ли ще вземате най-благоприятните решения. В личен план сте по-чувствителни от всякога. Осигурете си посещение на изложба, отидете на кино или на театрална постановка. Докоснете се до изкуството и то ще попие излишната емоционалност.

 

СТРЕЛЕЦ

Без нови начинания

Като цяло периодът, в който се намирате, е неблагоприятен за начинания. Вторник изисква да се стегнете и да завършите онези дела, които отлагахте от началото на миналата седмица. Има и такива дни, в които е по-добре да гледате назад. Предизвикателства ви чакат от утре, когато в следобеда настава по-активно време за вас.

 

КОЗИРОГ

Колебливи и нерешителни

Във вторник сте прекалено колебливи и нерешителни. На работното място трудно вземате решения, защото не сте сигурни дали те са правилни, или погрешни. В деловите разговори сте склонни да правите компромиси само и само вашите партньори да се съгласят и да са доволни. Отложете важните разговори.

 

ВОДОЛЕЙ

Напредък

Днес сте активни, дейни, сръчни и амбициозни. Сякаш се е събудила онази нотка във вас, която диктува вървежа напред. Очаква ви напредък, ако задържите този импулс по-дълго време. Нека не е временен, защото поддържате ли го, ще стигнете далече. И без това се намирате в благоприятен период в дългосрочен план.

 

РИБИ

Поддържайте хармонията

Във вторник вашите идеи стават все по-мащабни и достижими. В сутрешните часове е вероятно да спорите с колегите си по един вече поставен въпрос. Искате да наложите мнението си, но не се учудвайте, ако ви оборят. Така трябва да стане. В следобеда подхранвайте хармонията. Не разваляйте отношенията си с никого.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие имате чувството, че всичко, с което се замете, търпи провал. Не сте ли се запитвали дали причината не е във вас? Нужна ви е повече смелост, решителност и вяра в себе си. Вие сте плахи и подвластни на събитията натури. Примирявате се с всичко около себе си с мотива, че няма какво да направите, за да промените нещата. Научете се да бъдете борбени, да водите истински битки и ще видите как светът ще стане по-лесен за живеене. Това е всичко, което трябва да направите, за да тръгнете напред.

От днес до рождения си ден догодина вие ще изживеете време на реформи и промени, в което чрез своята активност ще задвижи колелото напред и така ще да ви осигури успеха за девет години в бъдеще. Пътувате и опознавате различни места от България и чужбина.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи. Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.