Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 3 октомври, сряда

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра) и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното. Избягвайте приема на студени и замразени храни.

Цветове, носещи късмет: Червено, бяло и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 15,43 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Организирайте разумно своя ден, като насочите повечето важни ангажименти и разговори за часовете до обяд. Тогава Луната и Юпитер са в хармония и даряват силна енергия за разрешаването на всякакви проблеми. В следобеда се отдайте на рутинни задачи или просто вършете нещо, което не е от съществено значение.

 

ОВЕН

В различни настроения

Настроенията ви днес са ту творчески, ту сантиментални. Люшкате се в крайности и не успявате да концентрирате енергията си в правилната посока. Денят изисква да работите сериозно до обедната почивка, а след това да се отдадете на рутинни задължения. Приберете се рано вкъщи.

 

ТЕЛЕЦ

Време за приказки

Намерете път към другите хора. Осъществете контакт с близки и приятели, с които не сте имали общи срещи от дълго време. Имате нужда да разкажете нещо радостно за себе си. На по чашка кафе с приятна компания можете да осъществите тази своя нужда, но го направете в следобедните часове.

 

БЛИЗНАЦИ

Приходи

Прекрасен ден за работа – настроени сте творчески и лесно вършите всякакви задачи, защото просто действате с желание и хъс. Очаквайте добри финансови постъпления, които ще захранят семейния ви бюджет. Вечерта овладейте своята емоционалност, за да заспите спокойно и навреме.

 

РАК

Подходящо предложение

Будите се в добро настроение. Очаквайте благоприятни промени, които ще ви заредят с енергия и ентусиазъм за действие. В сутрешните часове можете да се натъкнете на интересно професионално предложение. Работете здраво до обяд, а часовете в следобеда оставете за някои малки, дребни и довършителни дейности.

ЛЪВ

Преструктуриране

Вие сте в добро настроение. Нещо във вас се събужда и малко по малко преструктурирате начина си на мислене, целите се вече по-високо и скоро всичко това ще даде своите резултати. Мнозина предстои да си сменят работата или да се реализират по-добре на настоящата.

 

ДЕВА

Не се стягайте

В сряда сутрин бъдете максимално отпуснати при разговори с хора от голямо значение за живота ви. Не се стягайте и не демонстрирайте притеснение. В сутрешните часове не е изключено да получите подходящо предложение за работа с по-добро финансово заплащане. Помислете и до края на идната седмица дайте своя отговор.

 

ВЕЗНИ

Спазвате правилата

Оказва се, че днес трябва да спазвате правила, да се съобразявате с норми и да гледате, как се отразявате в очите на другите хора. Това е ден на съобразяването. Ден, в който е по-важно да сте в хармония с другите. Не вземайте важни решения и не проявявайте автономия.

 

СКОРПИОН

Планирате пътуване

Определено днешният ден се оказва доста благоприятен за вас, защото ви позволява да стъпите на нови земи, да завземете нови хоризонти или да планирате едно бъдещо пътуване към по-далечна дестинация. Що се отнася за решения и действия, насочете ги в сутрешните часове, за да сте сигурни в успеха си.

 

СТРЕЛЕЦ

Приятна новина

Не се притеснявайте от финансови загуби, ако днес ви се наложи да дадете пари от джоба си. Извършете плащането. Денят е благоприятен и ви носи полъх на ново начало, промяна или разместване на пластовете, които ви предстоят от утре. В сутрешните часове ще научите една приятна новина.

 

КОЗИРОГ

Приключвате сделка

В сряда завършете започнатото и не се притеснявайте да уговорите някои условия по вече започнат проект на работното място. Часовете до обедната почивка са пълноценни и ви даряват с шанса да приключите сделка или да сключите договор в своя полза. Следобедът е по-добър за рутинни ангажименти.

 

ВОДОЛЕЙ

Припрени сте

Днес сте доста подвижни и забързани. Търсите възможност за изява на всяко едно поле. Не можете да стоите дълго време на едно място. Имате желание да свършите много неща наведнъж, но няма как да „набутате” всичките си ангажименти в предобеда, когато е силното време за работа. Така че степенувайте задачите по важност.

 

РИБИ

Обсъдете идеите си

В сряда не осъществявайте разговори с хора, които не са дружелюбни към вас и вашите постъпки. Имате нужда да обсъждате идеите си с такива, които ще ви подкрепят и съвсем с благ тон ще ви кажат грешките. Не забравяйте, че денят е активен в сутрешните му часове. Използвайте ги разумно.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Общителни, контактни и все така усмихнати, вие сте най-лицеприятните оптимисти, от които човек трябва да черпи пример. Светът ви изглежда розов и все така ухаещ на цветя. Мислите си обаче, че всички хора са ви приятели и с това убеждение губите умението си да пресявате истинските приятели от лицемерите. Научете се да си пазите гърба от лоши очи.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и любов. Не се залавяйте с нови дела, а се постарайте да затвърдите всичко това, с което сте се заели в последните няколко години. Ако имате идея да направите сватба, тази година ще е най-благоприятна за това важно събитие.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците и горните дихателни пътища.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *