137 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 октомври, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Не се препоръчва хирургическа намеса в областта на сърцето, сърдечносъдовата система, гръбнака, ребрата, диафрагмата, далака. Добре протичат профилактиката и лечението на сърдечни проблеми, аритмия. Избягвайте престоя в сауна и прекаляването с кардио тренировките във фитнеса.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за леки упражнения във фитнеса, които укрепват стойката и премахват болките в гръбнака. Посетете занимания по йога. Неблагоприятни са масажите в областта на слънчевия сплит, престоят в сауна.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде бързи резултати до няколко дни. Имайте поне три основни хранения плюс три междинни, като междинните да са от плодове или плодови сокове. В основните хапвания включете повече белтъчини. Те добре се абсорбират от организма днес.

Цветове, носещи късмет: Жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16,33 часа.

Звездни аспекти за деня: Успокойте нервите в този напрегнат ден. Не всичко върви по вашите правила. Днес Луната се движи в Лъв и е в напрегнати аспекти с Марс и Венера, а Венера забавя своето движение, преди да влезе в ретроградната си фаза от утре. Не се инатете. Гледайте философски на живота. Явно имате нужда от почивка и забавяне на темпото. Не се карайте с другите, а се опитайте да разберете тяхната гледна точка.

 

ОВЕН

По течението

В четвъртък се оставете на течението. Това не е вашият ден за действия, инициативи или втурване в каквито и да е било начинания. Отложете важните срещи, защото сте особено агресивни и докачливи. Можете сериозно да навредите на своя имидж, ако осъществите контакти.

 

ТЕЛЕЦ

Времето е спряло

За вас времето е спряло. Не вървите нито напред, нито назад. Животът е забавил своя ритъм и днес усещате, че няма какво да вършите като новости и инициативи. Оставете се на течението. Рутината е по-доброто решение. Избягвайте скандалите от чисто битов характер вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Бягайте от конфликти

Вие сте добронамерени и настроени приятелски към всички около себе си, но те не го оценяват. Днешният ден не е благоприятен за контакти, срещи и разговори. Всички са нервни, напрегнати и агресивни. Спестете си възможността да попаднете под прицела на различни словесни престрелки.

 

РАК

Не вярвайте на всеки

Обогатете знанията си и не позволявайте на хора с по-оскъдни от вас знания и опит да ви дават съвети и да ви наставляват. Днес избягвайте да правите инвестиции или да услужвате с пари назаем. Няма да сте премерили точно и още утре тези средства ще ви потрябват.

 

ЛЪВ

Не палете искрата

Луната изгрява във вашия знак и ви зарежда със сили, темперамент и енергия. За съжаление, днес тъкмо тази енергия може да се превърне в искрата за подпалване на поредния спор с хора от близкото обкръжение. Пазете емоциите и не влизайте в излишни конфликти. Днес биете на очи.

 

ДЕВА

Избягвайте решенията

В четвъртък се ядосвате прекалено много за неща, които не можете да промените или не сте в състояние да поправите. Отново се вглеждате дълбоко в детайлите, без да виждате картината като общо. Не вземайте важни решения. Отложете това за някои от следващите дни.

 

ВЕЗНИ

Спокойствие

Четвъртък е денят, в който се чувствате слаби, потиснати и без настроение. Имате усещането, че животът е замрял, че светът е. Използвайте този миг, за да отпочинете. Не се опитвайте да задвижвате колелото. От утре то отново ще тръгне в бесен ход. Насладете се на днешното спокойствие.

 

СКОРПИОН

Покрийте се

Обогатете се с нови знания и не позволявайте на колегите да ви притискат. Те искат днес да вземете едно лидерско решение и вие да понесете отговорността на колектива. Не е най-подходящият момент за жертви или впускане в каузи. Откажете, покрийте се. За ваше добро ще е.

 

СТРЕЛЕЦ

Труден етап

Обърнете внимание на грешките, които допускате ежедневно и които все не искате да си признаете. Днес не вземайте никакви решения. Ще бъдете притиснати като с преса на работното място и там ще се чувствате доста изтощени. Намирате се в труден етап, но той съвсем скоро ще отшуми.

 

КОЗИРОГ

Не давайте съвети

Обърнете внимание на личните си ангажименти, на външния си вид и вътрешния си свят. Избягвайте да давате съвети на другите хора, да им се намесвате в работата или да им помагате. Денят изисква спокойствие и равнодушие. Не всичко върви по вода и към момента това е нормално.

 

ВОДОЛЕЙ

Пасивен ден

В четвъртък се оставете на течението. Не сте в състояние да правите каквото и да е било. Не можете да вземате важни решения или да откликвате на заявки. Една тайна, която пазите от дълго време, няма да ви дава мира през целия ден. Няма как да я споделите дори и с близките си.

 

РИБИ

Отложете разговорите

Днес сте настроени делово и без да искате, ще попадате на подходящата партия, с която можете да постигате своите цели. За съжаление, въпросната подходяща партия не е благоприятно настроена за разговори. Затова ги отложете – за утре или за през уикенда. Но днес не уговаряйте нищо.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте сред хората, които сами са си избрали да се родят на тази дата, за да изчистят някои дребни грешки, допуснати в минали прераждания. За жалост, невинаги са достатъчно силни, когато се изправят пред сериозните бариери в живота си. Нерешителни са, поведението им е крайно – от мълчание до степен да са темерути та чак до неспирна бъбривост и безпричинна агресия. Каквото и да подхванат, то е подложено на дълго обмисляне и претегляне. Много е важно да се научат на борбеност.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *