130 четения

Заспал зад волана румънец се заби в къща във Въглевци

ЗАСПАЛ РУМЪНЕЦ ЗАД ВОЛАНА НА ТИР се обърна и се заби в къща във Въглевци. Катастрофата е станала във вторник сутринта около 7 часа, съобщи кметският наместник на селото Илия Радев. Шофьорът криволичел по пътя и накрая не успял да овладее тежката машина, обърнал се и се забил в стената на къщата. За щастие, във въпросната къща не e имало хора този ден, защото възрастната жена предния ден била взета при близките си в града. На мястото на катастрофата веднага е отишла полиция, която установила, че румънецът не е бил пиян, но е заспал на волана. Той е задържан, а возилото трябва да бъде извозено от мястото на инцидента.

„Тук постоянно стават катастрофи и по чудо тази година убити няма! Искали сме да се сложат легнали полицаи за ограничаване на скоростта, но това не можело да стане на главен път. От началото на годината катастрофите са поне 5 и всеки ден тръпнем да не стане най-лошото”, заяви още Илия Радев.

СПОРЕД НАЧАЛНИКА НА КАТ ГЛ. ИНСПEКТОР АТАНАС АТАНАСОВ катастрофите във Въглевци са три и полицията прави всичко по силите си за тяхното намаляване.

Нели СУКОВА

Снимки: Даниела Милкова

Един коментар за “Заспал зад волана румънец се заби в къща във Въглевци

  • 03.10.2018 в 10:39
    Permalink

    „возилото трябва да бъде извозено“ – Нели, научи се да ползваш други синоними на ТИР. Примерно камион, превозно средство и др. „возило“ го измислиха софийските помияри преди 20г и разни дребни помиярчета копират без да мислят.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!