В Драганово оставиха головете за след почивката

„Янтра – Драганово“ – „Победа“ 3:0

Голове след почивката решиха срещата на стадиона в Драганово. Преди нея чистите положения почти липсваха, като чак в края на полувремето домакините направиха по-фрапиращ пропуск. След поредица от разбърквания топката стигна до Деян Ганев, който от ъгъла на вратарското поле би в аут по диагонала. Гостите от Кесарево активно пресираха съперниците си в тяхната половина и търсеха шансовете си на контри. В паузата между полувремената наставникът на „Янтра“ Петко Ганчев вкара Станислав Нанзаров в средата на терена и той му се отблагодари със силно включване. Георги Ванков нацели греда в 53-тата минута, а четири по-късно крепостта на „Победа“ падна. Нанзаров центрира към Михаил Кънев, който с глава откри резултата – 1:0.

В 74-тата минута Мартин Токмакчиев вдигна на 2:0 с много хубав удар от фал от над 25 метра. Последваха три пропуска на домакините от чисти позиции, които можеха да бъдат наказани. Първо Мартин Иванов остана сам срещу вратаря на „Янтра“, но се забави да стреля, а след това след пас на Петко Димитров почти от голлинията Радослав Димитров не улучи врата.

120 секунди преди да изтече редовното време Кънев навърза пазачите си в пеналта и подаде към Деян Ганев, който фиксира окончателното 3:0.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.