Със Седмица на сакото от 6 до 14 октомври започват изненадите в магазин BORDO

Колекцията есен – зима 2018/2019 на фирмата се отличава с елегантност и прагматизъм

Всеки би искал да бъде изискан, стилен и забележим, да се почувства специален по повод или просто за удоволствие. Ние ви гарантираме, че в магазин BORDO ще получите всичко това или това, от което се нуждаете, защото знаем, че качеството и разумната цена са нашето предимство!

Във фирмения ни магазин, който се намира на ул. „Стефан Стамболов” 50 А във В. Търново, започва новата ни кампания “Седмица на сакото”, която е валидна от 6 до 14 октомври включително. През това време ще имате възможността да получите отстъпка от 20% единствено и само на седмичния акционен продукт от новата колекция на фирмата. С удоволствие ви информираме, че много скоро в магазина ще бъде налична и цялата нова колекция, която се зарежда ежеседмично.

Колекция есен – зима 2018/2019 на фирма BORDO се отличава със своята елегантност и прагматизъм. Тъмните тонове отново властват, минавайки от черно, антрацит, сиво и синьо. Както винаги, има и акцент, като този път е аленочервеното, използвано и като основен цвят, и като второстепенен или допълващ – било то в принт, щампа или аксесоар.

Линията на облеклата се откроява с простотата и свободата на кройките, което, както винаги, е един отличен вариант да се сдобиете с ново облекло, което се вписва еднакво добре и по официален повод, и в ежедневието.

Кройките са изключително удобни и конструирани за комфорта на клиентите ни, които винаги са били нашият коректив.

Изделията, които бихте открили в BORDO, са разнообразни и много комбинативни, като се започне от палта, сака, елегантни жилетки, рокли, поли и разбира се, панталони с различна дължина!

Ако искате да получавате новини или просто да се информирате за новите седмични кампании, без да си губите времето, може да ни последвате в новата ни Фейсбук страница, която е само за магазин BORDO във В. Търново: Bordo Fashion (магазин гр. Велико Търново). Не забравяйте, че ние мислим за вас, а изненадите тепърва започват!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *