Марин Байчев и Биан Саид ще водят „Локомотив“

Марин Байчев и Биан Саид ще водят горнооряховския „Локомотив“ до зимната пауза, съобщи президентът на клуба Георги Бижев. Двамата бяха помощници на Тодор Киселичков и поеха тима след неговото напускане. В трите мача под тяхно ръководство, „Локомотив” се представи много добре – записа две победи в първенството и загуби от „Дунав” за купата, но след изпълнението на 24 дузпи.

След 5-часов разговор Байчев е приел да бъде начело на тима до края на полусезона, както искаха привържениците на отбора. Саид, който възнамеряваше да си тръгне след Киселичков, също се съгласил да остане.

Тъй като Байчев има само лиценз „А”, който не му позволява да е старши треньор в професионалните групи, клубът ще сключи договор с Кирил Рабчев и ще ползва неговия лиценз. Цялата подготовка и реденето на състава обаче са си грижа на Байчев и Саид.

„Поемам лична отговорност с решението да не търсим нов треньор, а да се доверим на Марин Байчев и Биан Саид. В момента двамата се справят много добре, отборът върви и не виждам защо трябва да правим промени. Така че до зимната пауза Байчев и Саид ще водят отбора, а ако нещата се получават, може да разговаряме да останат и след това“, комантира Георги Бижев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *