Дневен хороскоп. Прогноза за 9 октомври, вторник

Луната е във Везни. Фаза – новолуние, което настъпва в 6,46 часа. Лунният ден е 1-ви. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможно е да се събудите без енергия заради новолунието. Нежелани са операциите в областта на бъбреците, пикочния мехур, легенчетата на бъбреците. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с уринирането, пикочните пътища и канали. Избягвайте прекомерния прием на вода и течности, защото може сериозно да увреди бъбреците.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите, но е благоприятен за къдрене и изсушаване. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и масажите от такъв характер могат да доведат до кръвоизливи и натъртвания.

Хранене и диета: Днес хапвайте храни, които са богати на полезни мазнини. Днес те се усвояват лесно от организма и са особено полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да хапвате ядки, да овкусявате салатите със зехтин. Шоколадът, приет в ограничено количество, доставя огромна наслада. Не прекалявайте с течностите. За любителите на лунната диета целият ден е подходящ за нея.

Цветове, носещи късмет: Червено, розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 19,31 часа. Звездни аспекти за деня: Днес настъпва новолуние във Везни. Времето е подходящо за поправяне на стари грешки или за малки промени в сферата на взаимоотношенията. Днес не се ядосвайте на хората около себе си, а се опитайте да разберете тяхната гледна точка. Не започвайте и не приключвайте връзки. Гледайте философски на живота си. Правете любов, а не война.

 

ОВЕН

Бъдете внимателни

 

Ще се наложи да изяснявате последиците от определени постъпки, които сте направили в последните няколко седмици. Днешният ден изисква от вас да сте овладени и да не обвинявате другите за своите неудачи. Внимавайте как разговаряте с ръководството, за да не последва уволнение.

 

ТЕЛЕЦ

Показвате надмощие

 

Във вторник ви се иска да бъдете активни и дейни, но заради новолунието не ви достигат сили. Избягайте от шумните тълпи, за да не влезете в излишни конфликти и пререкания. Днес търсите хора, с които да се заядете, на които да покажете евентуално надмощие. Не вземайте решения.

 

БЛИЗНАЦИ

Решавайте проблемите

 

Решени сте да поставите необмислено ново начало. Искате да избягате от всичко, което ви ограничава или което ви е спирало по пътя. Не разрешавате проблемите си, а просто ги заобикаляте, позволявайки те да останат зад гърба ви. Ще ви застигнат с нова мощ и ще ви атакуват от засада.

 

РАК

Внимание към близките

 

Днес е благоприятен ден да направите някои малки промени в сферата на семейните взаимоотношения, дома и хората, които са в него. На работното място всичко протича в обичайното русло. Насочете своята енергия в домашните си ангажименти. Поговорете с близките си за един належащ ремонт.

 

ЛЪВ

Чужди интереси

 

Във вторник сте доста комуникативни и често търсите човек, с когото да влезете в разговор по интересна тема. Внимавайте обаче да не прекрачите границата и да не навлезете в полето на личните интереси на някои свои колеги. Бъдете деликатни и не искайте повече, отколкото могат да ви дадат.

 

ДЕВА

Дарявате навред

 

Днес сте благоразположени към целия свят. В състояние сте да обърнете внимание на всеки, който ви попита за услуга. Така е и с финансите. Готови сте да раздадете всичко, което имате като спестявания, услужвайки назаем. Правите го и на непроверени хора. Считайте, че това е поредното дарение от ваша страна.

 

ВЕЗНИ

Пожелайте си нещо

Във вторник искате да започнете много неща в живота си, но не ви достига енергия за целия този процес. Не се нагърбвайте с големи амбиции. Направете малките промени около себе си, които после ще предизвикат по-значимите трансформации. Днес си пожелайте нещо. Ще се сбъдне.

 

СКОРПИОН

Позитивно настроени

 

Опитайте се да не правите голямо впечатление и да не предизвиквате погледите на другите върху себе си. Днес сте потънали в сериозни размисли. Искате да разрешите един сериозен проблем, който тегне над главите ви. Ще успеете с примирение и добронамереност. Бъдете позитивно настроени.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се преуморявайте

 

Очаква ви доста благоприятен ден, в който вие сте център на вниманието и около вас се завъртат всички обстоятелства. Сякаш можете да решавате какво да ви се случи. Бъдете умерено активни, също като вчера. Не се претоварвайте, защото умората може да ви подведе към грешни действия.

 

КОЗИРОГ

Без внезапни промени

 

Във вторник бъдете внимателни. Желаете да направите промени на работното място, които да пречупят рутината. Тя вече съвсем ви отегчава. Но бъдете плавни и постепенни. Нека промените идват една по една и с премерен риск. Имате възможност да тръгнете по нов път, но не внезапно.

 

ВОДОЛЕЙ

Позитивна енергия

 

Ще разберете за пътуване, което ще осъществите до месец. Новината е радостна и дългоочаквана за вас. Въпреки липсата на тонус вие успявате да подредите ангажиментите си днес и да свършите всичко така, че да сте доволни от себе си. Бликате от позитивна енергия.

 

РИБИ

Потърсете парите си

 

Във вторник разбирате, че е време да не вярвате в илюзии, а да направите реална сметка на финансите и на възможностите да получите определени плащания от ваши длъжници в следващите дни. Не чакайте на добрата воля на хората, а напомнете за парите, които сте дали.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте емоционални Везни. Изстрадвате всяка мъка – своя или чужда. Съпричастни сте към всяка болка. Товарите се с чужди проблеми и това вреди на вашия живот. Научете се да живеете повече за себе си, да преодолявате мъките и страданията, защото те са неизменна част от човешкото съществуване.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *