Дневен хороскоп. Прогноза за 10 октомври, сряда

Луната преминава от Везни в Скорпион в 7,09 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Днес са нежелани операциите на половите органи, дебелото черво, носа. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с половата и отделителната системи, а също и на ендокринната система. Могат да се вадят сливици.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за подстригване на косите. От козметичните процедури е забранена коламаската. Кожата се раздразнява лесно от масажи с пилинг ефект. Отложете ги. Денят е благоприятен за водни процедури.

Хранене и диета: Избягвайте солта и ограничете приема на мазнини. Днес диетата ви трябва да е високовъглехидратна и в същото време – нискомазнинна. Движете се повече, ангажирайте се със спорт, аеробика, гимнастика. Хапвайте леки и лесносмилаеми храни.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 20,03 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната и Меркурий навлизат в Скорпион и образуват опозиция с Уран. За миг е възможно да се противопоставяте на новите течения, да мислите прекалено консервативно и изостанало. Осъвременете погледа си върху живота. Не се обръщайте с носталгия към миналото, а гледайте към бъдещето. Избягвайте конфликтите.

 

ОВЕН

Осъвременете мислите си

Решени сте да искате по-висока цена за труда, който изпълнявате. Това може да се получи само и единствено, ако подобрите начина си на мислене и осъвремените идеите си. Новите условия, в които живеем, изискват гъвкавост и иновативни похвати. Време е да се промените в тази посока.

 

ТЕЛЕЦ

Приемете промените

Вие сте изключително напрегнати днес. Желанието ви е да се обърнете назад и да запазите някои стари порядки, старото статукво, в което сте живели до този момент. На фона на променящия се свят това е невъзможно. Приемете реформите, които се случват наоколо, и се слейте с тях.

 

БЛИЗНАЦИ

Другите са ви виновни

Свикнали сте да обвинявате все някой друг, ако нещата в ежедневието ви не вървят по мед и масло. Същото се случва и днес. Вместо да се вгледате в себе си и да осъвремените начина си на мислене, вие търсите причина в другите, които уж нарочно ви пречат и поставят прегради.

 

РАК

Добро настроение

В добро настроение сте, но сте склонни да се надцените и да се заемете със задачи, които все още не са лъжица за вашата уста. Не за друго, а защото нямате психическата подготовка да се захванете. Време е да осъвремените мисленето си и да допуснете някои нови, иновативни идеи в живота си.

ЛЪВ

Променете нещо в службата

Напоследък прилагате свръхзастарели методи на работа в службата си и това е причина работата ви да изостава и не върви гладко, както очакват всички от вас. Осъвременете начина си на мислене, пресейте идеите и не гледайте все назад. Време е да започнете с поглед напред в бъдещето. Променете нещо.

 

ДЕВА

Благоприятен период

Вие започвате период на подем. Намирате се в един доста благоприятен период. От една страна, имате възможност да обедините хората около себе си чрез една своя идея. От друга, започвате планиране на едно далечно пътуване, което ще осъществите до месеци. То ви зарежда със сили и очаквания за нещо хубаво.

 

ВЕЗНИ

Направете си точна сметка

В сряда избягвайте да правите каквито и да е било извънредни разходи. Не давайте много пари за нещо, което не си заслужава. Денят изисква от вас да направите реконструкция на приоритетите си за живот и да осигурявате финансово само онова, което е важно за вас и вашето семейство.

 

СКОРПИОН

Нови идеи

Луната гостува във вашия знак, зареждайки ви със сили и ентусиазъм. Имате много идеи, но заради консервативното схващане на всички хора, с които си имате работа, няма как да се изявите като проводници на светли идеи. Не се отчайвайте. Съвсем скоро някой ще сподели това, което мислите.

 

СТРЕЛЕЦ

Приемете прогреса

В сряда е по-добре, ако избягвате да правите излишно впечатление. Работете по своите си задачи и не позволявайте на никой да ви се бърка в организацията и действията. Време е да осъвремените начина си на мислене и да приемете новите идеи на времето, с което живеем. Не можете да спрете прогреса. Няма и защо да го правите.

 

КОЗИРОГ

Бъдете демократични

Днес сте заредени с добро настроение, но е хубаво да приемате идеите на обществото, в което живеете. Не се изживявайте като автономни лидери, чието мнение е единствено и трябва да бъде приемано като закон. В новото време, в което живеем, силата е на страната на демократичните похвати. Проявявайте ги.

 

ВОДОЛЕЙ

Проявявате слабост

В сряда ви липсва настроение и ентусиазъм. Възприемате ангажиментите си на работното място като тегоба. Измъчват ви различни мисли, свързани със сигурността ви в живота. Съвсем скоро всичко ще си дойде на мястото. Пъзелът ще се нареди и вие отново ще сте на гребена на вълната.

 

РИБИ

Позитивна енергия

Сряда е денят, в който вие сте заредени с добро настроение. Искате да го предадете на всички хора около себе си. За съжаление, често се чувствате като недоразбрани, защото малцина попиват от съветите ви за положително мислене. Не се налагайте там, където виждате, че е излишно. Денят носи позитивна енергия, която е важно вие да усвоите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ако сте се родили на 10 октомври, това значи, че сте сприхави и избухливи хора. Често изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.