Наказание. Грабител ще "виси" на табло за обяви заради две нападения за 8 лева | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Наказание. Грабител ще „виси“ на табло за обяви заради две нападения за 8 лева

Публикувана на: 11.10.2018г. 622 прегледа

18-годишен търновец е осъден на обществено порицание, което да бъде изпълнено чрез залепяне на съобщение за това на таблото за обяви в Община Велико Търново. Това е решил Великотърновският районен съд, след като подсъдимият Стефан С. се признал за виновен и сключил спогодба с прокуратурата. Младежът е осъден да „виси“ на таблото за обяви за два грабежа от април тази година във Велико Търново на обща стойност от 8 лева.

Първия път непълнолетният тогава бандит ударил с крак зад дясното коляно мъж и след като издърпал раницата му, задигнал 3 лева. Ден по-късно в парк „Кольо Фичето“ нападнал и друг човек, като му задигнал 5 лева и мобилен телефон с карта памет. После младежът бил заловен и наскоро даден на съд, който е одобрил спогодбата на прокуратурата и присъдата е влязла в сила.

Н. ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Наказание. Грабител ще „виси“ на табло за обяви заради две нападения за 8 лева"

  • 11.10.2018 в 13:34

    Предлагам такова табло да имаи за тези,които критикуват с ужасно обидни и нецензорни думи . Така О бществото да им види лицата, а и ще ги видят тяхните учители, родители, деца . Крайно време е да се направи нещо по въпроса. Срам ме хнаща защото се наричат Българи.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!