71 четения

НАП – В. Търново, продава две панорамни места във Велико Търново и Арбанаси

Заради дълг към държавата на търг отива клубът на „Последователите на Исус“

БИВШИЯТ КЛУБ НА ОБЕДИНЕНА БОЖИЯ ЦЪРКВА „ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ИСУС“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е ОБЯВЕН ЗА ПРИНУДИТЕЛНА ПРОДАН ОТ ТЕРИТОРИАЛНАТА ДИРЕКЦИЯ НА НАП в старата столица, заради борчове на собственика на сградата. Доскоро в зданието на ул. „Мизия“ с площ от 98 кв. метра са се събирали последователи на религиозната общност, но недвижимата собственост е послужила като обезпечение на борчовете към

Молитвеният дом

държавата и даже Господ не е успял да спаси длъжниците от данъчните. Този месец имотът ще бъде пуснат на търг, а събраните средства отиват в националната хазна.

Още два апетитни имота са прибрали в полза на държавата данъчните, а от продажбите им ще се покрие задължението на собствениците им за данъци и осигуровки.

СТАВА ДУМА ЗА ДВЕ ПАНОРАМНИ МЕСТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО И АРБАНАСИ.

Едното се намира на ул. „Теодосий Търновски“ – точно до университета, откъдето се разкрива една от най-прекрасните гледки към старата част, Царевец и Трапезица. За имота на публична продан се търсят малко над 17 хил. лв. Земята с площ от 315 кв. метра, послужила за обезпечение на данъчни задължения, се намира в регулационните граници на града, като става както за хотел, така и за прекрасна къща.

Земята под университета

Другият апетитен обект пък се намира в Арбанаси на улицата с красноречиво име „Панорамна“ – до местността Новите лозя. Теренът е с площ от 2600 кв. метра и е със статут на пасище. За него данъчните искат 45 хил. лв.

Стилян НАЙДЕНОВ

Сн. авторът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *