Петмесечно момиченце обиколи почти всички американски щати

Петмесечно момиченце обиколи почти всички 50 американски щата и е на път да стане най-младият пътешественик с такова постижение, съобщи ЮПИ.
Родителите на Харпър – Синди Лим и Тристан Йейтс от Австралия, пътуват от юни в САЩ. Обиколката им по график трябва да приключи в средата на октомври във Върмонт.
Малката Харпър се е родила в Канада. Тогава родителите й вече били посетили 19 щата, но решили да започнат обиколката с нея отново, за да може тя да стане най-младия член на клуба.
“Истинската цел на пътешествието е да имаме спомени като семейство на път и Харпър да отчита посещения в цялата държава. Това означава, че толкова много места в САЩ за нас ще останат незабравими” – каза майката.
Най-младият човек, обиколили всички американски щати досега, е бил на две години.
Семейството поддържа акаунт в Инстаграм и описва там пътешествието си. Харпър позира на снимки със забележителности от всички посетени щати.
Синди Лим и Тристан Йейтс са се свързали с рекордите на Гинес, за да проверят дали е възможно да бъде създадена категория за най-младия човек, посетил всички 50 американски щата.

ИЗТОЧНИК: БТА

Baby who went on US road trip during mom's maternity leave is about to hit all 50 states

This 5-month-old is about to accomplish an incredible feat in her early life as the youngest member of the All 50 States Club! https://gma.abc/2NtVFSw

Публикувахте от Good Morning America в Вторник, 9 октомври 2018 г.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *