Дневен хороскоп. Прогноза за 15 октомври, понеделник

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и в 13.47 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен – да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Отложете ходенето при маникюриста. Денят е отличен за подстригване на косите. Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Тъмнозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 13.47 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог. Седмицата стартира с натоварен ден, в който е важно да обърнем внимание на делата и ангажиментите си, без да отлагаме нищо належащо за утре. Хармоничният аспект между Луната, Меркурий и Венера е фактор за добро развитие и просперитет. Дори и най-трудните задачи ще спорят, стига да полагаме нужните усилия за тях.

ОВЕН

Активен ден

Стартирате новата работна седмица с доста активен ден. Ще успеете да отметнете доста работа и да останете доволни от всичко, което свършите. Бъдете по-съсредоточени и обърнете внимание на ангажиментите си с краткосрочен характер. В личен план имате хармонията и подкрепата на близките, от която се нуждаете.

ТЕЛЕЦ

Работете в екип

Изпълнете деня си с очаквания и надежди. Понеделник е благоприятен и доста позитивен за вас. Обърнете внимание на хората, с които общувате. Днес точно те ще ви покажат пътя към една нова, по-добра и лесна за реализиране идея. Заложете на екипа, а не на соловата игра.

БЛИЗНАЦИ

Шокираща новина

В понеделник сте добре настроени и позитивни, но ви липсва увереност да поставите онова начало, от което се нуждаете. И сте прави. Моментът все още не е настъпил. Днес действайте по вече предприети задачи. Очаквайте подкрепа за плановете си. Ще научите новина, която ще ви шокира, но в добрия смисъл на думата.

РАК

Добри договорки

Очаква ви напредък и в деловия живот, и в личната сфера на развитие. Днес сте в хармония с всички. Усещате как денят подобрява всичките ви сфери на действие. Особен късмет имат онези от вас, които се занимават с частен бизнес и на които предстоят договорки или делови срещи.

ЛЪВ

Натрупвате проблеми

В понеделник сте изключително дейни. Искате да свършите максимално много работа за минимален отрязък от време. Това е обаче причината да допускате грешка след грешка. Омаловажавате важността да проверявате действията, които извършвате. Проблемите се натрупват един след друг и днес напрежението ескалира.

ДЕВА

Общувате свободно

Днес сте в отлично настроение. По всичко личи, че ви се удава да общувате свободно с хората около себе си. Сега е моментът да ги заразите за една нова воя идея, която ви щукна наскоро. Ще съберете максимално много съмишленици и ще организирате така нещата, че да ви се получат изцяло.

ВЕЗНИ

Не бъдете максималисти

Понеделник не е най-обнадеждаващият ден за вас от тази седмица, но не ви пречи да се пробвате и да подобрите настроението си, като се радвате на малките неща и малките постижения, които достигате всеки миг. Не бъдете максималисти. Скоро ще се случи по-голяма промяна в живота ви. Но днес тя все още е далече от вас.

СКОРПИОН

Имате успех

Заобиколени сте от хора, на които можете да имате доверие. Днес общуването е с особена важност за вашия успех. Не отлагайте нищо за утре, по-добре го свършете сега. Понеделник е сред дните с подчертан късмет и успех в сферата на общуването и комуникацията. Ще пътувате по работа.

СТРЕЛЕЦ

Ново хоби

Мечтаете бързо и лесно да достигнете целите и да се докоснете до върха на планината, без почти да положите каквито и да е било усилия. Знаете, че това е твърде невъзможно. Предстои ви ден, в който трябва да разширите кръгозора от интереси, да се запалите по ново хоби, което в един момент да превърнете в своя мечтана професия.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни

Понеделник е сред дните, в които вие трябва да пазите поведение. Не защото не умеете да го правите, а защото се намирате в центъра на вниманието и всички гледат действията ви под лупа. Следете да не пропуснете някой важен краен срок или да не претупате задача, която да се окаже с критично значение за имиджа ви.

ВОДОЛЕЙ

Не претупвайте задачите

Не натрапвайте своето поведение там, където не ви разбират или не ви желаят. Обградете се само с хора с добри мисли към вас самите. Днес избягвайте да биете на очи. Новите запознанства са абсолютно забранени. Не претупвайте задачите си. Напротив, прегледайте за грешки всичко, което сте свършили.

РИБИ

Очакват ви пари

Очаква ви активен ден, през който е добре да организирате предварително всички срещи и дела. Бъдете стегнати, последователни. Не се разпилявайте много, по-добре свършете едно нещо, но успешно, отколкото няколко – с грешки. В личните взаимоотношения хармонията е гарантирана. Очакват ви пари.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 15 октомври, сте от тези, които знаят как да влязат под кожата на хората покрай себе си. С блага дума и усмивка всичко се постига. Умеете да вдъхвате спокойствие. Това си е чисто изкуство. Желаете да вкарате ред навсякъде. Дори понякога се бъркате в чуждите съдби с намерение уж да помогнете. Хич не е хубаво да си врете носа там, където не бива. Не давайте излишни съвети и не се налагайте в чуждите съдби.

Годината, в която навлизате, се свързва с един достоен завършек. На много моменти тя е емоционална и не ви позволява да мислите трезво. Новите начала са нежелани. По-добре се заловете с изостаналите дела, които с течение на времето не е имало възможност да завършите в срок.

Здраве: Възможни са чести появи на главоболие, повишено кръвно налягане.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *