Забава и знание

Сватбената целувка на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк е много по-интимна, отколкото на Кейт и Меган

Специалист по езика на тялото определи първата целувка на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк като съпрузи на стълбите на параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор като „много интимна“, съобщи в. „Мирър“.
Това, с което тя изпъква, е, че младоженецът държи булката с две ръце – с лявата на гърба, а дясната на кръста. Юджини също прегръща съпруга си зад гърба. Дори след края на целувката ръката на Джак Бруксбанк се задържа на талията на 28-годишната принцеса.
Целувките не принц Хари и съпругата му Меган през май тази година и на принц Уилям и Кейт през 2011 г. бяха много по-вдървени. Докато принц Хари прегръща с едната си ръка съпругата си, принц Уилям държи ръцете си скръстени отпред.
„Това не означава, че другите мъже не обичат жените си – каза Бланка Коб, специалист по езика на тялото. – Това е дискретен начин да кажеш: „Ти си всичко за мен, ще те задържа“. Тя добави, че коремът „е много интимна област, но „не непременно сексуална“.
Принцеса Юджини първа се отдръпна от целувката, вероятно заради етикета.
Младите съпрузи се целунаха и втори път в подножието на стълбите, но по-леко, като се държаха за ръка.
След сватбената церемония и кратката обиколка с карета, Юджини и Джак отидоха на следобедния прием в двореца в тяхна чест. На него бащата на младоженката принц Андрю е произнесъл традиционната реч, като е използвал възможността да се пошегува с младоженеца как веднъж е помислил, че говорят за него, а те имали предвид семейното куче.
Празникът продължи и вечерта в дома на херцога на Йорк в парка на двореца Уиндзор. Роби Уилямс е зарадва присъстващите със свои изпълнения.
Днес тържествата продължават, но по-неофициално и със само около 200 гости.
Много от гостите на сватбата от вчерашния ден не спазиха молбата на младоженците и разпространиха снимки в социалните мрежи.
Младоженците не получиха нови титли след сватбата, защото принцеса Юджини е от по-нисшестоящите кралски особи и няма преки обществени задължения. Тя е девета по ред за наследяване на престола. Семейството няма да има и собствен герб, но принцеса Юджини ще запази своя, който получи на 18-ия си рожден ден. Двамата вече ще се представят като г-н и г-жа Бруксбанк. Младоженката запазва титлата си – Нейно кралско височество принцеса Юджини, г-жа Бруксбанк.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *