Дневен хороскоп. Прогноза за 16 октомври, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 21.01 часа. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и в 14.35 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението зъби – зъбен кариес или премахване на зъбен камък; на кожни проблеми, раздвижване на крайници след травми и счупвания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за оформяне на педикюр и топла коламаска. Отличен е за подстригване и боядисване на косите. Можете да започнете процедури по подмладяване на организма.

Хранене и диета: Хранете се начесто и по малко. Приемайте храни, богати на калций и калий. Не се лишавайте от сол в салатата си, днес тя няма да навреди на организма. Включете млечни продукти и яйца в менюто си. Те са богат източник на калций. Алтернативен неживотински източник на този елемент е сусамът. Овкусете салата си със сусамов тахан, за да си набавите нужните полезни вещества. За любителите на лунната диета – тя стартира днес в 21.01 часа и продължава през целия утрешен ден.

Цветове, носещи късмет: Тъмночервено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 14,35 часа.

Звездни аспекти за деня: По всичко личи, че тази седмица е успешна. Вторият й ден продължава да е също така продуктивен както беше понеделникът. Луната гостува в Козирог и ни помага да отмятаме много задачи за по-кратък период от време. Днес тя е в съвпад с Плутон, което още веднъж подчертава желанието ни да успеем. Не се жалете, а действайте.

ОВЕН

Газите чужди интереси

Вчера набрахте силна инерция, но днес рискувате да провалите всички добри аспекти на деня, проявявайки надмощие над останалите и налагайки мнението си, без да чувате ответната дума. Внимавайте да на нагазите в поле с чужди интереси, а това да ви донесе на свой ред сериозно поражение.

ТЕЛЕЦ

Изявявате се като лидери

Във вторник сте благосклонни към всички, които са готови да тръгнат след вас и да ви последват в изпълнение на вашите цели. Не обсъждате с никого мнението си и не допускате вариант за диалог на тема действие. Отново сте се устремили към лидерство, а в екипната игра това е повече от губещо.

БЛИЗНАЦИ

Примирете се

Днес търсите възможност да се изявите, но срещате различни авторитети, пред които трябва да сведете глава. Явно не е дошло времето за абсолютна изява на вашите възможности и таланти. Опитайте се да влезете в диалог с човек, от който зависи разрешението на един личен ваш проблем.

РАК

Внимавайте

Действате настъпателно, но сте прекалено разсеяни, за да вземате важни решения. Днес пробивате и стени в желанието си да постигнете своето. Това не говори лошо за вас, стига да не пресичате нечии чужди интереси и по този начин да не си навличате допълнителни врагове зад гърба.

ЛЪВ

Не бързайте

Раздразнителни сте. Искате нещата да се случат бързо и на всяка цена, но усещането ви е, че времето е спряло и не тече, а преминава капка по капка. Успокойте топката. Имате нужда да споделите нещо важно. Гледайте да запазите добрите си отношения с колегите. Те ще ви изслушат на драго сърце.

ДЕВА

Успехът е налице

Във вторник ви застигат възможности за успех и просперитет. Това е ден, в който нещата ви се нареждат според вашите изисквания. Щастливи сте. Възможностите ви за изява нарастват. Ще пожънете и лични добри резултати, ако не си служите с агресия, а говорите спокойно с близките си.

ВЕЗНИ

Не всичко е розово

В ден като този е по-добре да сте внимателни, мнителни и да не очаквате кой знае какво развитие. Осъзнайте рисковете, които ще поемете с поставянето на едно ново и мечтано начало от вас. Не всичко изглежда така розово, както ви го представят. Днес имате възможност да поразсъждавате на тази тема.

СКОРПИОН

Не се главозамайвайте

Успехът, който пожънахте вчера, ви прави самонадеяни и още по-уверени в своите способности. Има за какво да се гордеете, но не прекалявайте. Движете се близо до реалната оценка, която имате за самите себе си. Днес не позволявайте на лицемерите да ви омаят егото с няколко комплимента или ласкави думи за триумфите ви.

СТРЕЛЕЦ

Опасност за глоби

Ще си причините сериозни финансови загуби, а и загуби на реално време, ако приемете предложението, което ви се отправя в този момент. Бъдете сигурни в провала си, особено ако подхождате с привичната за вас самоувереност. Днес внимавайте всяка крачка. Денят носи подводни камъни и опасност за глоби.

КОЗИРОГ

Гледат ви под лупа

Във вторник продължавате да пазите поведение. Отново погледите са взрени във вашите действия. Някой очаква момента, в който ще допуснете грешка, за да го използва в своя полза. Запазете самообладание. Мнозина ще се опитат да ви изкарат извън равновесие. Не си го позволявайте.

ВОДОЛЕЙ

Не вземайте решения

Изправени сте пред благоприятен ден, стига да не предприемате необмислени действия или да се изживявате като лидери, без да имате основание за това. Гледайте да не вземате вие важните решения, а просто да изпълнявате команди. Днес това ще е по-добрият вариант за вас.

РИБИ

Съдбата ви защитава

Днес ви чакат резултати от вече започнати действия. Съдбата е на ваша страна и ще ви защити, ако някой навлезе в личното ви пространство и търси причина да ви постави в неудобна позиция. Избягвайте новите запознанства или причина да се виждате с хора, които са ви неприятни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Носите в гърдите си добри сърца. Умеете прощавате всичко на хората около себе си. Раняват ви, но пак се изправяте и продължавате напред, без да съдите и наказвате някого. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината доста често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно. Съветът към вас е да не се предоверявате и да си имате едно наум – че всички хора могат в един момент да ви изменят.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, но ако сте сигурни, че си заслужава и че можете да го следвате в предстоящите девет години. Сега можете да промените много неща около себе си. Предприемайте само позитивни действия, за да предизвикате късмета и да обърнете живота си в правилната посока.

Здраве: Възможни са чести сърдечносъдови оплаквания. Избягвайте да вършите тежка физическа работа.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *