69 четения

Галя Щърбева прeдстави първата практическа магистратура по журналистика пред студенти

ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ИЗЦЯЛО ПРАКТИЧЕСКА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА ПО ЖУРНАЛИСТИКА ПРЕДСТАВИ ПРЕД СТУДЕНТИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГАЛЯ ЩЪРБЕВА. Популярната телевизионна водеща беше в старата столица по покана на Градския ученически парламент.

„Журналистика, продуцентство и финанси“ е магистърската програма, разработена от Медийна академия „Българион“ в партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси. Това е първата по рода си магистратура в България, която е силно практически ориентирана и среща обучаващите се с успешни представители от различните сфери, които от първо лице разказват опита си и дават реална представа за медийната среда в България и възможната реализация. Студентите, които се представят най-добре, получават възможност да започнат работа, още преди да са завършили своето обучение, каза Галя Щърбева, която е един от авторите на програмата. С нея са работили Лора Крумова и Петко Гюлчев, а тримата заедно са основатели на Медийна академия „Българион“. По време на обучението студентите се срещат с професионални журналисти, топпрокурори, бивши премиери и президенти, медийни директори, продуценти, топбанкери и финансисти. Сред лекторите в магистърската програма са Маги Халваджиян, Слави Трифонов, Евтим Милошев, Антон Хекимян, Севда Шишманова, Сашо Диков, Левон Хампарцумян и др.

Галя Щърбева сподели и своята лична рецепта за успешна кариера. Тя разказа любопитни подробности около своята 20-годишна практика в сферата на медиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!