martineli

martineli

Дневен хороскоп. Прогноза за 17 октомври, сряда

Луната преминава от Козирог във Водолей в 10.35 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 15.18 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До прехода на Луната във Водолей остават нежелани операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите, а след това – на прасците, вените и очите. Добре протичат процедурите по премахване на зъбен камък; отстраняване на кожни проблеми, раздвижване на крайници след травми и счупвания, диагностициране на разширени вени или проблеми с очите.

Красота и външен вид: До 10.35 часа времето е неблагоприятно за оформяне на педикюр и топла коламаска. Целият ден е добър за подстригване и боядисване на косите. Можете да започнете процедури по подмладяване на организма. Неблагоприятно може да подейства поставянето на обеци и татуирането на тялото.

Хранене и диета: Днес не забравяйте да включите ядки в менюто си, които са естествен източник на полезни мазнини за организма. Глада си за шоколад можете да утолите и с едно-две блокчета, като се насладите на усещането и чувството, а не на количеството. Лунната диета продължава днес през целия ден.

Цветове, носещи късмет: Синьо, виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.18 часа.

Звездни аспекти за деня: Планувайте по-важните си ангажименти за часовете след 10.35 ч., за да протекат успешно и без излишни затруднения. В сряда Луната гостува във Водолей и е в квадратура с Уран. В някои отношения се налага да промените начина си на мислене, да промените разбиранията си и да позволите на новото да навлезе във вашия живот. Ще получите важна информация или подсказка за бъдещето си. Не влизайте в конфликти, а използвайте диалога като основно средство за общуване и комуникация.

ОВЕН

Последствия

Вероятно в сряда ще разберете, че с поведението си сте нарушили нечии чужди интереси и е редно да си понесете последствията. Денят носи финансови санкции и глоби за всички онези от вас, които не спряха там, където беше нужно, а продължиха и потъпкаха чуждо достойнство.

ТЕЛЕЦ

Приемете новото

Не обръщайте гръб на малките идеи, които ви идват наум днес. На работното място сте център на една променяща се обстановка. Всичко около вас се завърта и от утре ще изглежда по нов начин, казано чисто метафорично. Вятърът духа напосоки и руши стари норми и порядки. Приемете новото.

БЛИЗНАЦИ

Доброта

Забележете една чужда идея, която можете да подкрепите и по този начин с общи усилия с нейния автор да реализирате успешно. Днешният ден ви прави по-комуникативни, по-добродетелни и отзивчиви. Ще искате да дадете помощта си, да допринесете със свой дял в нечие чуждо дело.

РАК

Правите анализ

В сряда е време да осъзнаете някои свои стари грешки в общуването и личните връзки. В сутрешните часове подредете бюрото на работното си място, а около обяд и след това се заемете с разчистване в личните си отношения. Днес почти няма да свършите работа, така че анализът в личния живот ще ви се отрази добре.

ЛЪВ

Получавате задачи

Време е да приемете една промяна на работното място, която се установява като тенденция. Не можете да влияете спрямо своите желания, но сте в състояние да се възползвате от посоката на вятъра. Днес ще разберете какво ще правите в следващите пет-шест месеца. Получавате бъдещите си задачи.

ДЕВА

Добро настроение

В добро настроение сте, а днес жизненият ви тонус ще се подобри. Ако сте се чувствали неразположени в последните дни, то сега здравето ви се завръща, а ентусиазмът – расте. Дори и да е в разрез с личното ви достойнство, приемете една идея на колега или близък. Ще се убедите, че е благодатна.

ВЕЗНИ

Чака ви предложение

В сутрешните часове вие сте мудни и разстроени. Не виждате светлина в тунела и предавате депресивното си състояние на хората около себе си. На обяд обаче тенденцията рязко се променя. Слънцето изгрява и на вашата улица, а едно предложение, свързано с финансите ви, ще е повод за радост и триумфално усещане.

СКОРПИОН

Работете самостоятелно

Сряда не е денят, в който можете да се наречете прекалено социални. Напротив, днес търсите начин как да се скриете от обществото и да избегнете разговорите, които ви натоварват и карат да се чувствате потиснати. Действайте по вече започнати задачи на работното място и работете самостоятелно, а не екипно.

СТРЕЛЕЦ

Спор с колега

Не вземайте никакви важни решения в сутрешните часове, колкото и да ви питат или отправят предложения. Ще си спестите сериозни финансови загуби. Около обяд и в следобедните часове влизате в остра разправия с колега относно начина ви на обща работа. Няма да разрешите нищо с агресия, само ще стигнете до обиди и арогантност.

КОЗИРОГ

Преодолейте егоцентризма

Днес преодолейте своя консерватизъм и приемете идеите на хората от обкръжението. Често това е свързано и с преодоляване и на вашия егоцентризъм, защото така признавате, че те мислят по-иновативно и напредничаво от вас. Така е и вие се нуждаете от техните идеи. Признайте си го.

ВОДОЛЕЙ

Приемете новото

Бъдете подготвени за важна промяна, която ще преобърне начина ви на живот от днес нататък. Имате възможност да отворите нова страница и да започнете начисто. Луната навлиза във вашия знак и моментът е подходящ за разместване. Бъдете творци, приемете новото и го вплетете в своя живот.

РИБИ

Светлина в тунела

Свършете вече започнатите ангажименти в сутрешните часове, а след това не мислете толкова много за работа. Имате да разрешавате лични проблеми и да насочите мислите си натам. Страховете ви, че ще загубите нещо ценно, са неоправдани. Дори да се намирате в задънена улица, ще откриете изхода и той ще ви отведе към светлината.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Под щастлива звезда сте родени вие, защото финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Имате късмет и усет, а също така и находчивост. Все хубави качества, характерни черти и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а се съобразете с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Оставете се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *