Спипаха търсения под дърво и камък Радуш при екшън арест, завличал с оферти за евтино месо

Мъжът няма лична карта от близо 30 години!

Бдителни полицаи от Горна Оряховица арестуваха във вторник по обяд издирван в три полицейски управления измамник,който е завлякъл стотици с оферти за евтино месо. 53-годишният Радуш Ангелов от Левски бил забелязан на площада в града. Когато полицаите тръгнали към него, той хукнал да бяга и опитал да изчезне с такси. Униформените обаче го сгащили в жълтата кола и го оковали с белезници пред очите на множество очевидци около 11,30 часа.

При проверка се оказало, че въпросния циганин от Левски живее без лична карта от 1990 година насам. Данните на МВР за него са от тази година! Той е търсен поне от една година в горна Оряховица, Велико Търново, Хасково, Русе, Шумен и вероятно други градове в страната за измами чрез оферти за продажба на евтино месо. Официално е бил обявен за издирване от В. Търново, Хасково и Русе.

Радуш е бил търсен от полицията по описание на потърпевши! Той влизал в големи хранителни магазини и успявал да омайва клиенти, че в хладилния му камион „ей там” има прясно месо по 4-5 лв. Доста хора се връзвали и му давали за по няколко кила, за да им го достави, докато чакат на опашката за други продукти. Така мургавият мним търговец, който казвал, че има дори кланица, стигал до суми от 200 лева. След това изчезвал с парите и се местел да мами в друг град. Тепърва МВР ще пуска за него бюлетин в страната, че е задържан, за да се установи колко точно може да са жертвите на изкусния фалшив месар, запалил толкова много българи със схемата си за добър живот на чужд гръб.

Нели СУКОВА

loading...

Един коментар за “Спипаха търсения под дърво и камък Радуш при екшън арест, завличал с оферти за евтино месо

  • 18.10.2018 в 7:27
    Permalink

    Да се възхити човек, органите хванали някакъв кокошкар мамил за 4-5 лева и достигал до 200….и се бие тъпана да разберем, колко добре работят…А същевременно по главната се карат коли по над 200 бона от лица без официални трудови доходи и на никой от въпросните органи не му стиска да провери ….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *