Погнаха тарикатите в областния град, които си запазват паркоместа

Иван Ламбов от „Паркинги и гаражи“: „150 лв. е глобата за неправомерно заграждане на улица или зелена площ”

ТАРИКАТИ, КОИТО ЗАГРАЖДАТ С КОЛЧЕТА, ПИРАМИДКИ, ЦЕПЕНИЦИ, ТУБИ и прочие подръчни материали паркоместа рискуват глоба от поне 150 лв., а от община В. Търново вече започнаха серия хайки срещу тях. „Имахме няколко акции за принудително премахване и мерките, макар и крайни, вече дават резултат. Освен глобата, онези, които са си бетонирали антипаркинг устройства неправомерно, търпят щети и от похарчените напразно пари за това. Това, че някой има имот, не му дава право да обсебва улицата или зелената площ пред дома си. Разчитаме и на сигнали от съседи и реагираме на всеки случай“ , бе категоричен шефът на фирмата „Организация на движението, паркинги и гаражи“ Иван Ламбов.

ОТ ОБЩИНАТА ВЕЧЕ СА НАПРАВИЛИ НЯКОЛКО АКЦИИ ЗА СИЛОВО ПРЕМАХВАНЕ НА КОЛЧЕТА, ПИРАМИДКИ И СИНДЖИРИ.

Чиновниците обаче признават, че докато не се осигурят места за спиране, казусът няма да се оправи. Множеството нови сгради, които се въведоха в експлоатация без необходимия брой паркоместа, също изострят конфликта.

С. МАРИНОВ

7 thoughts on “Погнаха тарикатите в областния град, които си запазват паркоместа

 • 18.10.2018 в 13:46
  Permalink

  аз нищо не слагам пред къщи но чупя стъкла и всеки знае че това е моето място 🙂

  Отговор
  • 18.10.2018 в 15:13
   Permalink

   Евала, дано някой ти счупи главата, да си знаеш ?

   Отговор
 • 18.10.2018 в 14:22
  Permalink

  аз на един дето спира на мястото ми му напълних ауспуха с боклуци, обаче друг се появи. Мисля да викам камиона и с бетон да му пълня колата. търся изгодни оферти за това.

  Отговор
  • 18.10.2018 в 16:28
   Permalink

   за ауспуха не съм се сетил досега, ще го пробвам следващия път

   Отговор
 • 18.10.2018 в 14:55
  Permalink

  Стига лъжи бре – подал съм сигнал от преди 1 година колчетата и скобите стоят.

  Отговор
 • 18.10.2018 в 15:05
  Permalink

  Паркоместа със шишета, тухли и какво ли не, но и паркирали автомобили на тротоарите, това е гледката по улиците „Освобождение “ и „Елин Пелин “ , но нали са второстепенни улици почти не се появявате. Даже и жалбите до Общината нямат отговор.

  Отговор
 • 18.10.2018 в 16:52
  Permalink

  Докато корумпирани чиновници раздават наляво и надясно право на строеж, без осигурени паркоместа, ние ще се хващаме един друг за гушите у ще се джавкаме по форумите и по местата за коментари, а те ще се кискат ехидно и ще преброяват за N-ти път „гушнатите“ парички. Никой не ни е виновен. Прост народ-слаба държава… и аз в това число!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.