Дневен хороскоп. Прогноза за 23 октомври, вторник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 октомври, вторник

Публикувана на: 22.10.2018г. 1498 прегледа

Луната е в Овен. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 18.23 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на очите, главата, главния мозък, челюстите и ваденето на зъби. Добре протичат очните профилактики, лечението на високо кръвно налягане, мигрена. Избягвайте психическото претоварване. Прекомерният престой пред компютър и телевизор ще доведе до силно главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и за направата на подхранващи маски на лицето, за студени маски и компреси с лед.

Хранене и диета: Разпределете си поне шест хранения на ден, като три от тях да са основни, а останалите – между храненията. Основните нека бъдат богати на белтъчини – леки меса, млечни продукти, риба или яйца със свежа салата, а между храненията – плод. Днес можете да стартирате диета или хранителен режим, който да спазвате дълго време след това.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 18.23 часа.

Звездни аспекти за деня: Ще изживеем един активен и благоприятен ден с гостуваща Луна в Овен и основен хармоничен аспект с Марс. Радваме се на бодрост и енергичност, но сме прибързани повече, отколкото е нужно. Бъдете търпеливи. Успехът ще ви споходи днес.

 

ОВЕН

Социален бум

Щастливи емоции и незабравими събития са в основата на позитивната прогноза за вторник. Много успехи ви чакат в сферата на социалните контакти и на новите запознанства. Сега се докосвате до по-различни среди и те са ви интересни, защото са непознати. Бъдете предвидливи, има хора, които могат да ви отворят доста вратички занапред.

 

ТЕЛЕЦ

Успокойте мислите

Вторник е натоварен ден, защото сте пронизвани от различни емоции и вие самите не успявате да уловите точно какви. Всъщност нуждаете се главно от стабилизация на психическо ниво. Физическа умора не чувствате, но психическата ви прави нервни, прибързани и ви обрича на грешки. Успокойте мислите си. Това сега е най-важното.

 

БЛИЗНАЦИ

Отстоявайте интересите си

Мощно раздвижване е вплетено в прогнозата за вторник. Вие се намирате на кръстопът и единственият начин да не останете объркани е да тръгнете в посоката на своя избор. Възлагате доста надежди в едно начинание. То ще бъде успешно. Наясно сте със своите интереси. Сега е дошъл моментът да ги отстоявате.

 

РАК

Нови алтернативи

Вторник ви навява на размисли относно финансовото ви състояние, работната заплата и алтернативите, които ви се предлагат отстрани. Така е, защото голяма част от знака са оферирани за нова работа. Обмислете добре всеки детайл и всяко предложение. Не е зле да се възползвате, стига да сте сигурни в крайния резултат.

ЛЪВ

Споделете тревогите си

Доста по-емоционален от другите дни, вторник идва с вълнения, които ще ви изтощят и разконцентрират. Имате нужда от почивка, въпреки че сега няма как да си я позволите. Говорете за проблемите си, споделяйте със своите близки, за да ви олекне и да отхвърлите част от негативните нагласи. В решенията си сте прекалено прибързани.

 

ДЕВА

Блеснете със своя идея

Отново в делова насока, прогнозата за вторник е доста положителна, но с малки критики, отправени към вас самите. Нужно е да постъпвате новаторски, а не консервативно, както досега. Повишавайте тон само в крайни случаи, за да не разочаровате партньорите. Запалете хората по едно свое хрумване, а не се кланяйте на чужди идеи.

 

ВЕЗНИ

Гледайте напред

Миг преди новото начало, което за вас ще дойде след броени дни, ще имате шанса на огледате последните промени, случили се напоследък в живота ви. От особено значение е да направите ретроспекция, която да затвори един вече изживян период от живота. Гледайте напред и не съжалявайте за нищо.

 

СКОРПИОН

Бъдете по-предпазливи

Щастливци сте днес, защото благоприятни възможности дават криле да развиете една своя идея. Ще осъществите замислени планове. Бъдете по-предпазливи и прецизни. Не се доверявайте на лицемерните предложения за партньорство и съдружие. Важно е да действате самостоятелно, за да поддържате успеха. Днес денят е позитивен и обещаващ.

 

СТРЕЛЕЦ

Положителен ден

Вървете по план. Вторник се оказва доста хубав и положителен ден, като прогнозата се основава главно върху служебните дела от особена важност. Тях трябва да свършите точно днес, да се заловите още от сутринта. Ще сгрешите, ако отложите някой от ангажиментите си за утре, защото тогава настъпва нов етап и ще оставите недовършени задачи.

 

КОЗИРОГ

Спокойствие в любовта

Към този момент сте в състояние да търсите и намирате стабилност и спокойствие във всяко едно отношение. Вторник е благоприятен и задвижва положителни промени не само в работата, а и в личните отношения. В любовта настъпва момент на затопляне чувствата с половинката. Имате нужда от спокойствие в това направление, за да се чувствате щастливи и доволни.

 

ВОДОЛЕЙ

Балансирайте

Моментът е много подходящ да покажете на какво сте способни. Набирате скорост и съвсем скоро ще започнете нещо ново и предизвикателно. Материални награди са валидни специално за вторник. Добре преценете желанията и възможностите си. Балансът между тези две неща е от жизненоважно значение.

 

РИБИ

Натискат ви да работите

Вторник може да се нарече междинен ден, защото осигурява време за премисляне и планиране. Тази седмица не е от най-активните и успешните. Една голяма част от зодията ще се сблъскат с недоволството на ръководителите си, защото те изискват от вас да проявявате повече отговорност и активност. Няма как да стане точно сега.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, които сте се родили на 23 октомври, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Дългоочаквана година следва за вас, защото тя ви дарява с шанс да заздравите материалното си положение. За някои това ще стане с нова работа, за други – със старт на частен бизнес. Не се страхувайте, чакат ви добри финансови условия. Несъмнено догодина по това време ще се чувствате малко по-богати и заможни.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *