Пъбове плащат 500 лири, за да пиете бира, да замезвате и да гледате телевизия | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Пъбове плащат 500 лири, за да пиете бира, да замезвате и да гледате телевизия

Публикувана на: 22.10.2018г. 1041 прегледа

Британски пъб търси да назначи срещу 500 британски лири кандидат, чиято работа ще се изразява в това да пие бира, да замезва и да гледа спортни предавания, съобщава в. „Метро“.
Офертата е на веригата кръчми „Гладния кон“, разположени в три различни графства. Но тъй като няма пълно щастие, медалът има и обратна страна. Пиячът на бира ще трябва да върши работата и на официален пиар на пъба, в който ще бъде нает.
Но това едва ли ще притесни кандидатите, като се вземат предвид облагите – пиене на бира на корем, замезване с лазаня, пържени картофки и риба, игра на дартс и пеене на караоке.
В задължението на назначените на поста ще влиза посещения на пъбове „Гладния кон“ и даване на препоръки за привличане на повече клиенти. Но за да бъдат одобрени кандидатурите, в мотивационното писмо трябва да се изтъкне с какво именно даденият индивид би бил „идеалният пъб пиар“ на веригата. Заявките за длъжността се приемат до 13 ноември.

ИЗТОЧНИК: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *