Дневен хороскоп. Прогноза за 24 октомври, сряда | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 октомври, сряда

Публикувана на: 23.10.2018г. 1559 прегледа

Луната преминава от Овен в Телец в 17.33 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 19.45 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 18.52 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Днес можете да консумирате храни, богати на белтъчини – птичи меса, млечни продукти, риба и яйца. Хапвайте плодове често, когато усетите глад. Лунната диета стартира точно в 19.45 часа и продължава до същия час на следващия ден. Фаза пълнолуние благоприятства отслабването.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 18.52 часа.

Звездни аспекти за деня: Не се учудвайте, ако днес делата не спорят с особено темпо. Денят е забързан, но ефективността е ниска. Заловете се с най-належащото и отложете важните ангажименти за утре. Ако все пак трябва да направите нови постъпки или да стартирате ново начинание, направете го след 17.33 часа.

 

ОВЕН

Разчупете ежедневието

Днес е важно да се справите с лошото си настроение, което ви е обсебило още от сутринта. Затрупани сте със задачи и ангажименти, но е повече от ясно, че няма как да ги свършите в срок до края на работния ден. Обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид и начина си на живот. Разчупете нещо в ежедневието.

 

ТЕЛЕЦ

Изпипвайте всичко

Днес изпипвате всичко, до което се докоснете. Не работите бързо, но за сметка на това имате ясната преценка точно с колко ангажименти да се заловите, за да ги довършите в указания срок. Избягвайте срещите с много хора, които губят времето ви. Сега не се нуждаете от допълнителни идеи. Вечерта ще си легнете рано, но сънят ви е неспокоен.

 

БЛИЗНАЦИ

Преценете силите си

Оказвате се в центъра на вниманието и във вихъра на силите си. Този ден ви предизвиква с доста предложения, които вие приемате едно по едно. За съжаление, моментът е неподходящ за стартиране на каквото и да е било. Не се нагърбвайте с работа, която не сте в състояние да свършите в срок. Ще загубите много пари.

 

РАК

Ангажименти

Натоварени сте с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок и с качеството, което се изисква от вас. Липсва ви компетентност в сферата, за която се отнасят. По-добре откажете тази работа и си спестете проблемите. В личен план не позволявайте негативните емоции да се отразят на взаимоотношенията.

 

ЛЪВ

Гледайте положително

В сряда стъпете здраво на земята и оценете всички възможности, които стоят в близкото ви бъдеще. Бъдете сигурни, че имате шанса да се справите с трудностите и неприятните задачи, изостанали от преди време. Денят ви вдъхва оптимизъм и изисква да погледнете на света от друга гледна точка – от положителната.

 

ДЕВА

Емоцията ви пречи

Днес сте активни, решителни и често допускате грешки по невнимание. Може би е по-добре, ако понякога изпадате в моменти на колебания. Именно тези моменти ви предпазват от предприемане на грешни стъпки. Днес бройте до десет, преди да откликнете на поредното предложение в професионалната сфера. Емоцията ви пречи.

 

ВЕЗНИ

Активни сте

И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха нехармонични. Можете да влеете енергията си в подобно начинание. Днес обръщате голямо внимание на обществото около себе си и желаете да сте в хармония с него.

 

СКОРПИОН

Успокойте се

Сряда не е сред най-активните дни от тази седмица. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи. Въпреки всичко, неочаквани ситуации ще се окажат в основата на променливото ви настроение. Налага се да вземате прибързани и недотам правилни решения. Успокойте се. По-нататък ще поправяте грешките.

 

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани ситуации

Налага се да се справяте с неочаквано възникнали ситуации на работното място, които изискват вашата лична инициатива и мотивация. В дни като този е доста трудно да се проявите като мотивирани служители. Обсебени сте от апатия и незаинтересованост. Постарайте се да преборите тези негативни усещания.

 

КОЗИРОГ

Променете нещо

Изпитвате страх да се заловите с нещо ново, което ви предстои. Разколебани сте, че вървите в правилната посока. Чувствате се объркани на работното място, защото и при вас, както при Стрелците, липсва мотивация. Депресията ви е в кърпа вързана, ако не намерите отдушник или ако не промените посоката на действие.

 

ВОДОЛЕЙ

Пълноценен ден

Очаква ви пълноценен ден, белязан с жизненост, сили и предизвикателства. Не пропускайте да поговорите с приятелите и с хората, които ви заобикалят, за бъдещите си планове. Имате нужда да споделите част от своите идеи. Планирайте инициативите си. Не подписвайте договори до 17.30 часа. След това може.

 

РИБИ

Избягайте от скуката

Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни, когато влагате парите си. Възможно е да сключите сделка, от която губещата страна да се окажете вие. Задръжте, не давайте последната си дума. Избягайте от скуката, като си уредите среща с приятел, с когото не сте се виждали от дълго време.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 октомври. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте!

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще изиска да приключите някои стари дела, като сложите ред в тях и ги затворите завинаги. С познанствата и контактите – също. Ненужните контакти трябва да бъдат загърбени завинаги. Няма да е лека тази година, но ще бъде доста цветна и вие ще я запомните с хубаво. Не прекалявайте с емоциите и бъдете щедри на усмивки. Вашите близки ще ви обичат повече, ако им обръщате внимание. През тази година не бъдете толкова хладни към тях.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите, както и инфекции.

Станислав КЛИМЕНТОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *