Новини

БСП – Г. Оряховица, организира в Д. Оряховица среща за обсъждане на „Визия за България”

„В последните дни правителството не е стабилно. От ден на ден нещата стават по-зле. Знаем колко време им остава, но какво правим от тук нататък? Още един провал ще довърши България, затова сега е последният ни шанс да направим правилната стъпка. Предлагаме „Визия за България“ с идеята българското общество да се обедини и да направи нещо различно“, каза народният представител Явор Божанков в град Долна Оряховица. Той посочи, че срещи за обсъждане на визията са организирани с професионалните гилдии, неправителствени организации и др.

От месец общинската партийна организация на БСП – Горна Оряховица, провежда срещи в населените места как хората виждат пътя за преодоляването на проблемите в България. Събраните идеи ще бъдат предложение пред Националния съвет на партията за включване в платформата.

„Това правителство въобще не го е грижа за българския народ. Те гледат да са добре само с големците, които имат голям капитал“, заявиха присъстващите на срещата. На първо място хората в Долна Оряховица поставиха проблема със здравеопазването. „Не се обръща внимание на хората. Искат сега допълнителни средства да внасяме, а щом се разболеем – искат още пари“, казаха присъстващите. „Когато стане дума за пенсионерите, на премиера да не му се свиди 1-2%, защото има хора, които мизеруват! Със 150 лева пенсия – знаете ли колко е трудно да се плати ток, вода, лекарства, храна?“, възмутиха се хората.

Председателят на БСП – Горна Оряховица, Огнян Стоянов посочи, че държавата се е самоизключила от ключови сектори като здравеопазването, образованието, икономиката и сигурността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *