Вратарят Петко Ганчев в основата на голова атака

„Чумерна“ – „Изгрев 93“ 4:1

 

Димитър Димитров преодоля защитник и вратаря на гостите от Царевец в 19-ата минута и изпрати топката в мрежата за 1:0. Четири по-късно Петър Димитров покачи на 2:0 с много красив гол. Той получи топката отдясно от Сибриев и стреля по диагонала. Кълбото рикошира в левия страничен стълб и влетя в мрежата на „Изгрев 93“. Шанс за гостите да се върнат в мача се разкри пред Цветомир Блажев, който напредна срещу Петко Ганчев и стреля, но без необходимата точност.

Вратарят на „Чумерна“ постави начало на триходова комбинация, довела до третия гол в мача. В 43-тата минута Ганчев намери Христо Маринчев, той продължи пътя на топката към Бисер Блажев, за когото остана да вдигне на 3:0. Второто полувреме тръгна с нова добра атака на еленчани. Разиграване между Мартин Йорданов и Петър Димитров в 52-рата минута завърши с попадение за 4:0.

Гостите намалиха чрез Александър Миланов, който се възползва от грешка секунди по-късно. Влезлият като резерва вратар на домакините Станислав Дрянов се прояви в 80-ата минута, в която спаси бита от Ивайло Атанасов дузпа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *