15 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 29 октомври, понеделник

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, гърдите, гръдния кош, млечните жлези. Добре протичат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми, гастрит, кашлица.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Може да се появи пърхот, а прическата да ви разочарова. Неблагоприятно е времето и за поставяне на гръдни импланти, за коламаска – също. Можете да направите водни процедури на тялото.

Хранене и диета: Опитайте да намалите количеството на порциите, да се храните по-често с храни, които са бедни на лоши захари и не въздействат агресивно на инсулина. Хапвайте въглехидрати с по-бавно освобождаване, каквито са пресните плодове и зеленчуци, както и пълнозърнените изделия.

Цветове, носещи късмет: Сиво, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11.43 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак. Заради опозицията й със Сатурн сутрешните часове ще бъдат доста натоварени и изпъстрени с различни сериозни ситуации, в които трябва да проявите упоритост и воля. Ще се справите с проблемите. Не започвайте нищо ново до обяд. Оставете го за след това, когато Луната е в тригон със Слънцето. Облаците се разсейват и вятърът духа в правилната посока. Отнасяйте се отговорно към всяка задача. Днес това е ключът към успеха.

ОВЕН

Ден за семейството

Вие сте от хората, на които промяната в часовото време ще окаже сериозно влияние. Сутрешните часове са ви активни, но не успявате да се организирате така, както се очаква от вас. Свършете по-важната работа. Късметът ви се отключва в следобеда, но днес не ви е ден за действие, а ден за семейството и близките. Легнете си по-рано.

ТЕЛЕЦ

Важна сделка

Оказва се, че сутринта трябва да се занимавате с чужди проблеми, които нито ви влизат в работата, нито ви представляват интерес. За съжаление, няма как да избягате. В следобеда чувствате прилив на сили и енергия. Не е изключено някои от вас точно днес да сключат важна сделка или да получат очаквано предложение.

БЛИЗНАЦИ

Финансови грижи

Сутринта се оказва, че имате проблем с парите и финансовата си стабилност. Завършвате месеца със заеми и борчове, които ви притесняват и не ви дават спокойствие. Следобедните часове са по-благоприятни и спокойни. Ще получите предложение за допълнителна работа, следователно и за допълнителни финанси.

РАК

Омърлушени сте

Вие сте сред хората, за които смяната на стрелките на часовника тази година ще се окаже доста трудна задача. В момента от вас се иска да сте активни, но биологичният ви ритъм е нарушен. Внимавайте да не допуснете грешки в сутрешните часове, от които да последват финансови санкции. Вечерта си легнете навреме. По новото време.

ЛЪВ

Работата ви тежи

В понеделник ви липсва концентрация. Неработоспособни сте и търсите причина, как да се скатаете. В сутрешните часове от вас се иска действие и сериозни постъпки, но няма да ги осъществите. Пуснете се по течението и не поемайте допълнителни ангажименти. Работата днес ви тежи.

ДЕВА

Приятелите ще ви помогнат

Очаква ви доста активен ден, като сутринта се очертава да е напечена и изпълнена с непредвидени ситуации, които искат вашата намеса. Не се притеснявайте, всичко ще завърши добре. В следобеда ще получите подкрепа за действията си и някой ще ви подаде ръка. Днес разчитайте на контактите си. Те са вашият коз.

ВЕЗНИ

По-добре потърсете помощ

Очаквайте сериозно напрежение на работното място и невъзможност да свършите всичко сами. За съжаление, днес проявявате странна горделивост и не търсите помощ, не признавате, че не се справяте самостоятелно. Оттук ще последват и финансовите санкции за объркването и несвършването на работата.

СКОРПИОН

Следобедът е по-добър

Очакват ви сериозни проблеми с комуникацията и разбирателството ви с хората наоколо в сутрешните часове. Сякаш не можете да се изкажете така, че думите ви да са ясни. Не се дразнете и не търсете конфликти. Освободете се от напрежението и продължете напред в следобеда. Той е доста по-благоприятен.

СТРЕЛЕЦ

Финансови проблеми

Завършвате месеца с финансови проблеми, които се проявяват в сутрешните часове. Вероятно е да поискате пари назаем от близък човек. По-добрият вариант за вас самите е да ви откажат и да се справите самостоятелно. В следобеда се чувствате неработоспособни. Смяната на времето ви влияе повече от очакваното.

КОЗИРОГ

Нужда от спокойствие

Вие също страдате от промяната в часовото време и сутрешните часове ви минават като един миг. Не усещате, как летят минутите, а от вас се иска да свършите максимално много работа. Съсредоточете се и я отхвърлете до обяд, а в следобеда се оставете на течението. Имате нужда от спокойствие.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с активността

Днес сте прекалено жизнени и надценявате силите си, като сутринта се заемате с хиляди дела, без да имате реалната преценка колко време ви е нужно за всяко от тях. Сериозно ще объркате план-графика си. Бъдете една идея по-лежерни във вземането на решения и предприемането на действия. Първо мислете, след това се втурвайте.

РИБИ

Ново сътрудничество

Днес сте забързани. Искате да свършите максимално много неща в сутрешните часове, за да освободите следобеда си за по-приятни занимания. Окрилени сте от нови идеи и е възможно да се запалите по дейност, която ваш приятел върши и ви кани да му сътрудничете. Няма да е зле. Ще ви се получи. Не отказвайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Датата, на която сте се родили, говори, че сте добри души, плахи и нерешителни натури, които позволяват да бъдат често потъпквани и ранявани. Това трябва да изкорените безвъзвратно от своя характер, ако желаете да живеете спокойно и пълноценно. Бъдете ловци, а не жертви, за да успявате. Научете се да оспорвате мненията, които са различни от вашите, да налагате своето и да вършите неща в своя угода. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете! Една крачка ви дели от успеха и това е решителността.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *