Дневен хороскоп Прогноза за 30 октомври, вторник

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 22-ри. Управител на деня е Марс.

Здраве: Днес повечето заболявания се появяват на нервна почва. Опитайте да не мислите за негативни неща или неща, които нараняват емоционалното ви състояние. Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре протичат профилактиката и лечението на гастрит, колит, нервни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, за топла коламаска, която ще доведе до раздразнения на кожата. Избягвайте също така и пилинга на кожата, както и маските с пилинг ефект, защото могат да предизвикат зачервяване и нежелани реакции.

Хранене и диета: Днес трапезата има своята обединителна функция в семейството. Пригответе вкусна и питателна храна и съберете цялото семейство на вечеря. Наблегнете на сладките приказки, а не на количеството на порциите. Наслаждавайте се на всяка хапка. Не прекалявайте с белия хляб, картофите и ориза. Те ще трупат мазнини около талията.

Цветове, носещи късмет: Червено и сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.41 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода

Звездни аспекти за деня: Днес сме хаотични и действаме през пръсти. Луната е в опозиция с Плутон, а Меркурий и Юпитер все още са в съвпад. Насочете усилията си към поддържане на добрия тон с колеги, приятели, роднини и партньори. Използвайте възможността да осъществите нови и успешни запознанства на професионална основа. Овладейте напрежението и преодолейте лошото настроение. Не позволявайте някои изказвания на събеседниците да ви влияят емоционално.

ОВЕН

Изнервени от семейството

Семейни проблеми са основната причина днес да се изнервите до такава степен, че да не владеете поведението си изцяло. Опитайте да не обръщате внимание на малките дреболии вкъщи, а гледайте по-мащабно. Не давайте пари назаем, защото няма шанс да ви се върнат в бъдеще или ако има такъв, то ще е с много мъки и молби.

ТЕЛЕЦ

Не се предоверявайте

Изведнъж се оказва, че сте заобиколени от хора, на които не можете да се доверите и не сте в състояние да разчитате изцяло. Днес обърнете внимание на своите собствени цели и идеи и на силите, които притежавате, за да ги превърнете в реалност. Предстои ви хубав ден, стига да не се предоверявате.

БЛИЗНАЦИ

Не чакайте бързи пари

Не бива да оставате с грешното впечатление, че можете да подобрите финансовото си състояние, като се възползвате от бързи кредити или пари, взети назаем. Единственият начин е да съкратите някои ненужни разходи и да потърсите нова работа, която да ви позволява по-висока заплата. Днес можете да попаднете на подобно предложение.

РАК

Проблеми

Чувствате се потиснати от поведението на своите партньори в бизнеса, а в личен план половинката не е в най-добрите отношения с вас. Това е и основната причина днешният ден да е тежък от емоционална гледна точка. Направете си анализ и вижте, какво можете да промените в живота си, за да продължите напред.

ЛЪВ

Приемете новостите

Не е изключено днес да ви възложат нови задачи, които не са ви по вкуса. На работното място примката се затяга и от вас се иска да вършите повече ангажименти, отколкото в момента имате възможност да поемете. Не съзрявате, че това е поредната причина да блеснете и да се изявите. Напротив, вие мрънкате и се оплаквате непрестанно.

ДЕВА

В нов период

Освободете се от излишното напрежение. Днес малки емоционални неразположения са в основата на лошото ви настроение. А не бива да чувствате дискомфорт. В момента изживявате един доста позитивен и благоприятен период, който раздвижва социалния ви живот. Възползвайте се от новите хора около себе си.

ВЕЗНИ

На кръстопът

Семейните проблеми, които са в основата на днешното ви напрежение, няма как да се разрешат от само себе си. Изпипвайте нещата на работното място и не си позволявайте да вземате емоционални решения. Намирате се на кръстопът и днес е възможно да получите изгодни предложения. Замислете се върху тях.

СКОРПИОН

Бъдете по-деликатни

Ще влезете в остър конфликт с близък човек заради коренно различните ви житейски философии. Трябва да защитите своята гледна точка, но внимавайте да не обидите отсрещната страна прекалено грубо. Бъдете по-деликатни и не възприемайте човека срещу себе си като по-долу стоящ от интелектуална гледна точка.

СТРЕЛЕЦ

Професионални предложения

За да запазите финансовата си стабилност, днес би следвало да сте по-умерени и тактични във взаимоотношенията си. Не се вживявайте в илюзията, че бързите кредити или пари назаем от приятели ще спасят положението. Днес се оглеждайте за нови предложения, които идват в професионалната сфера.

КОЗИРОГ

Подават ви ръка

Разкъсвани сте от противоречия в личния живот и семейния свят, а това неминуемо се отразява и върху вашата работа в професионален аспект. Днес не си позволявайте да правите прекалено категорични изказвания. Съдбата ще ви срещне с подходящи хора, които ще ви подадат ръка за един нов проект. Възползвайте се.

ВОДОЛЕЙ

Дилема

Намирате се в доста благоприятен период от гледна точка на професионални възможности и шансове за изява в служебния живот. Днес съдбата ви изправя тъкмо пред една такава дилема и вие сте изправени пред кръстопът дали да поемете един риск в службата, или да пропуснете възможността. Първото е по-благодатно.

РИБИ

Вървите напред

Не се разстройвайте от хората, с които общувате, и които се стремят всячески днес да ви откажат от една нова идея, щукнала ви наскоро. Бъдете творци на собствената си съдба и се вгледайте в светлинката, грееща напред по пътя ви. Не слушайте съвети отстрани, още по-малко от приятели, които ви завиждат.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте доверчиви в първите години от своя живот. Патите си от неподходящи познанства, от лъжливи приятели. Хубавото е, че си вземате поука и във вече зряла възраст не допускате никого прекалено близо до себе си. Но в голяма степен това ви обрича на самота. Цялата тази изкуствено създадена от вас изолация се оказва потискаща и мъчителна. Научете се да преценявате и изпитвате хората. Намерите ли си правилната среда, вие ще се почувствате добре и ще изявите всичките качества и таланти, които притежавате, а те никак не са малко.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и любов. Не се залавяйте с нови дела, а се постарайте да затвърдите всичко това, с което сте се заели в последните няколко години. Ако имате идея да направите сватба, тази година ще е най-благоприятна за това важно събитие.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците и горните дихателни пътища.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *