martineli

martineli

Пребиха баща от Обединение, защото търсел булка за сина си

46-годишният Иван Пилето попитал по телефона за девойката, след това потрошили къщата му посред нощ

БАЩА ОТ ОБЕДИНЕНИЕ Е БИЛ ПРЕБИТ ЖЕСТОКО, А ДОМЪТ МУ ПОТРОШЕН, защото търсел булка за сина си. Екшънът се разиграл в неделя около 23 часа, когато мъже с две коли се появили в селото да търсят Иван Иванов – Пилето. 46-годишният мъж отворил вратата и веднага бил нападнат от въоръжени с тояги мъже, които изскочили от два леки автомобила.

Групата започнала да налага мъжа и след това почти цялата покъщнина била потрошена. Съседи на Иван чули викове за помощ и се обадили на тел. 112. Веднага в селото пристигнала полиция и екип на Спешна помощ. Пострадалият е бил прегледан, установени са разкъсно-контузни рани по главата му, извършени са му необходимите манипулации, не е настаняван в лечебно заведение.

ПО-РАНО СЪЩАТА ВЕЧЕР ИВАН СЕ СВЪРЗАЛ СЪС СЕМЕЙСТВО ОТ ДЕБЕЛЕЦ, което имало красива мома. Мъжът от Обединение отдавна търсел жена за сина си и се бил спрял на момичето от читав ромски род. Двамата възрастни си говорили по телефона, но така и не се разбрали за даване на девойката. След като разговорът приключил, Иван и семейството му легнали да спят. През това време родът от Дебелец обаче решил да се саморазправя и да даде урок на място, за да не се иска повече тяхно момиче. Според жители на Обединение Иван е с шевове по главата и замислял сериозно дело срещу нападателите си, които се отнесли така жестоко към него заради едно телефонно обаждане.

Нели СУКОВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *