30 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 5 ноември, понеделник

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 28-ми. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на пикочния мехур, отделителната система, панкреаса. Недобре протичат козметичните операции на кожата, премахването на брадавици и циреи. Денят е добър за профилактика и лечение на диабет, инсулинова резистентност, проблеми с пикочните канали, уринирането, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Погрижете се за външния си вид. Купете си нова красива дреха, която ще носите с удоволствие. Денят е добър за подстригване на косите и направата на изцяло нова прическа. Можете да направите топла коламаска, като косъмът ще пораства по-бавно след процедурата.

Хранене и диета: Не приемайте прекомерно вода и течности. Диуретичните медикаменти също не се препоръчват. Днес хапвайте повече храни, богати на мазнини. Не пропускайте ядките, които са източник на полезни мазнини. Изберете леката храна – салати, зеленчуци, плодове. Постното ще ви накара да се чувствате енергични. Шоколадът в малки количества е позволен.

Цветове, носещи късмет: Зелено, розово, светлосиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.29 часа. Звездни аспекти за деня: Поставете си такива цели, които са изпълними спрямо силите ви. Днес Луната гостува във Везни и е в квадратура с Плутон. Ако не успеем да свършим нещо важно, ако сме респектирани от хора, които са успели повече от нас, това неминуемо ще ни демотивира и дори донесе депресия. Знайте себе си, своите сили и хабете енергия толкова, колкото ви позволяват тялото и душата.

 

ОВЕН

Енергични и силни

 

Днес сте енергични, силни и знаете точно какво искате от живота. Затова ще го постигнете. Денят е зареден с емоция, която трябва да се постараете да превърнете в положителна. Не го ли сторите, вероятността да попаднете в нейния отрицателен плен е голяма. Но все пак вие държите контрола какво да  ви се случи.

 

ТЕЛЕЦ

С чужди лаври

 

През целия ден сте обсебени от желанието да блеснете сред колегите си, но използвайки техните заслуги и постигнати резултати. Това без съмнение ще навреди на хармонията във взаимоотношенията ви, като изгради една враждебна среда с условия за чести конфликти. Внимавайте чий труд крадете.

 

БЛИЗНАЦИ

Не губете надежда

 

В понеделник разчитайте на себе си. Това е единственият начин да се увенчаете с желаните резултати и да постигнете целите си. Възможно е да научите за бъдещо плащане, което ще трябва да извършите до няколко седмици. Не се притеснявайте, ще дойдат допълнителни финанси, за да го покриете.

 

РАК

Нетърпими сте

 

Очаква ви напрегнат ден. Днес сте в изострени взаимоотношения с всички около себе си. Причината е емоцията, която ви връхлита още от сутринта. Събуждате се в лошо настроение. Първите потърпевши са близките и семейството ви, но нещата не спират дотук. Ще продължите да сте заядливи и с колегите си до края на работния ден.

 

ЛЪВ

Нова страница

 

Имате възможността да започнете начисто, да стартирате нов проект с желание и хъс или просто да отгърнете нова страница във взаимоотношенията си. Днес гледайте позитивно на всичко, което ви се случва. Задълбаете ли се в мрачни мисли, това неминуемо ще съсипе хубавия заряд на понеделника.

 

ДЕВА

Срещате опоненти

 

Днес мислите иновативно, доколкото можете да си го представите във вашето полезрение. Не се сърдете, ако срещнете различни гледни точки от вашата и някой се опита да оспори мнението ви. Това е съвсем нормално. Днес ще се срещнете с доста опоненти.

 

ВЕЗНИ

Не влизайте в конфликти

 

Днес нервността ви е подчертана и тя е продиктувана главно от нежеланието на различните хора да приемат вашето мнение. А така искате да го наложите. Така искате да ви послушат и последват… Не забравяйте, че невинаги това може да стане. И не си струва да влизате в излишни конфликти само и само да е на вашето.

 

СКОРПИОН

Осигурете си спокойствие

 

Опитайте днес да не се набивате на очи и да не давате като образец за подражание своето поведение или мнение. Ще бъдете отхвърлени прекалено грубо и без да искате, ще си нанесете ненадейни емоционални вреди. Старайте се да си осигурите спокойствие. Имате нужда от подобни мигове в началото на седмицата.

 

СТРЕЛЕЦ

Натоварващ ден

 

Не е изключено днес да ви се молят за услуги, които сте в състояние да направите, но нямате ни най-малкото желание или нагласа да го сторите. През целия ден вършите неща, които не са ви по вкуса. Изнервени сте до краен предел и вечерта вече ви личи, че целият ден ви е дошъл твърде напрегнат и натоварващ.

 

КОЗИРОГ

Ще ви похвалят

 

Стартирате една доста благоприятна седмица, която ще окаже положително влияние върху вашия професионален възход. Въпреки всичко днес гледайте да не се преуморявате. Ще ви застигнат заслуги за стари свършени ангажименти. Не сте очаквали някой да ви похвали, но и това ви се случва днес. Щастливи сте.

 

ВОДОЛЕЙ

Ново вдъхновение

 

Не пропускайте възможността днес да разширите кръгозора от идеи и цели, към които да се стремите. Понеделник изменя изцяло плановете ви, като ви окичва със съвсем нови и свежи. От днес ще се стремите към нещо допълнително. Нещо, което ще ви вдъхне сили за нов живот.

 

РИБИ

Не се претоварвайте

 

Планирайте деня си така, че да не се претоварвате прекомерно със задачи и ангажименти. От вас се иска да свършите онова, за което сте наети. Не давайте всичко от себе си, защото, първо, никой няма да ви награди допълнително, второ – ще пръснете излишни сили, а липсата на признание ще ви подейства демотивиращо.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, с които може да се говори на различни теми. Понякога изглеждате повърхностни в очите на най-близките си. Това е, защото се впускате в различни безумни авантюри и приключения, за които после съжалявате. Не можете да избягате от страстта си по новото, по промените и пътуванията. Завързвате лесно контакти и сте незаменими събеседници. Често сами си градите проблемите, но хубавото е, че лесно се оправяте. Удава ви се литературата, хуманните науки също са за вас.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да приключи един деветгодишен цикъл от вашия живот, за да започнете с ново начало догодина. Сега ще отхвърлите доста изостанали във времето неща, ще приключите тягостни връзки и ще изясните тормозещи ви проблеми.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане и очите, често главоболие.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *