Строги китайски началници карат подчинени да пият урина | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Строги китайски началници карат подчинени да пият урина

Публикувана на: 08.11.2018г. 327 прегледа

В социалните мрежи се появиха клипчета, в които са заснети подчинени да пият вода с урина от тоалетните, които са били наказани от началниците си за неизпълнение на набелязаните планове, пише в. „Метро“.
Смущаващите кадри са били направени във фирма за интериорни решения за дома в град Цзуни в провинция Гейчжоу. Провинилите се служители били обвинени за лошите финансови резултати на компанията. Шефовете ги набедили, че заради тях страдал целият екип. Виновните били принуждавани да ядат хлебарки, прокарвани с вода от тоалетната чиния, и били ритуално бити с камшик. Те трябвало да преминат през споменатите унижения, след като не се справили с поставените им задачи и фирмата търпяла загуби.
Тези драстични мерки били въведени от ръководството, след като то наело доста сурови мотивационни специалисти. В публикуваните клипчета се вижда как „провинили“ се китайци чакат на опашка, за да получат наказанията си. От полицията в гр. Цзуни съобщиха, че трима от ръководителите на въпросната компания били арестувани и се водят следствени действия срещу тях.

ИЗТОЧНИК: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *