58 четения

Пожарната пак би полицията на футбол, шефът на търновското районно с най-точен мерник

Награди за празника на полицията получиха и участниците в двата традиционни вече за Областната дирекция турнири по стрелба с пистолет „Макаров“ и по футбол на малки врати. В надпреварата по стрелба се включиха представители и на медиите. Трето място в индивидуалното класиране в турнира по стрелба зае младши инспектор в сектор „Пътна полиция“ Емил Ангелов. На второ място е младши експерт в РУ – П. Тръмбеш, Пламен Хаджирачев. Най-точен мерник демонстрира началникът на РУ – В. Търново, главен инспектор Валентин Къндев. В отборното класиране трети се наредиха РУ – В. Търново, със 127 т. Второ място спечели отборът на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ при ОДМВР – В. Търново, с общо 128 т. Първи със общо 135 т. се класира отборът на сектор „Пътна полиция“.

При представителите на медиите с най-голям брой точки – 58 от максимални 70, се класира Таня Георгиева. На второ място е Светослав Стефанов – в. „Борба“, и третото място спечели Алексей Чоранов от КТ „Видеосат“.

В турнира по футбол на малки врати пожарната отново би полицията и получи купата на директора за осми път, поясни капитанът на огнеборците Станко Лазов. Състезанието се проведе на комплекс „Спортно Търново“. В него се включиха общо 8 отбора от структурните звена на ОДМВР – В. Търново, и РД „ПБЗН“ – В. Търново. На трето място се класира отборът на ОДМВР – В. Търново. Второто място зае отборът на РУ – В. Търново. За голмайстор на турнира е обявен Калоян Илиев, служител на РУ – П. Тръмбеш. Той е вкарал цели 16 гола в противниковата врата.

Н. ГЕОРГИЕВА

Сн. ОДМВР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!