С тържествена церемония СА "Д. А. Ценов" в Свищов отбеляза патронния си празник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

С тържествена церемония СА „Д. А. Ценов“ в Свищов отбеляза патронния си празник

Публикувана на: 09.11.2018г. 590 прегледа

Събитието започна с поднасяне на цветя пред паметника на Дарителя и шествие с поклонение пред гроба на Димитър Апостолов Ценов.

По покана на ректора на Стопанска академия доц. д-р Иван Марчевски на патронния празник на Свищовската академия присъстваха заместник-кметът на община Свищов Борислав Замфиров, председателят на ОбС – Свищов, д-р Кристиян Кирилов, секретарят на общината Любомира Петрова и директорът на дирекция „Култура и културно наследство“ Росен Маринов. В израз на дълбок поклон пред щедрото и благородно дело на Дарителя представителите на общината поднесоха венец и цветя пред паметника и гроба на достойния българин.

 

loading...

Коментари за "С тържествена церемония СА „Д. А. Ценов“ в Свищов отбеляза патронния си празник"

  • 08.11.2018 в 18:16

    Къде е новината? Май в това,че представители на общината,която е на 200 метра от ректората, са присъствали на тържеството. А за самият патронен празник – нищо! Тогава е роден или тогава е починал дарителят Димитър Ценов…? Или това е датата на дарението? Нито дума!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *