Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 9 – 15 ноември

Здраве: През този период не забравяйте себе си, своите собствени интереси и възможностите, с които сте щастливи. Щастието е основен източник на здраве, тонус и енергия. Забранено е ваденето на зъби през целия период, защото може да доведе до усложнения. Можете да посетите зъболекаря си в неделя или понеделник за почистване на зъбен камък, обстоен преглед или лечение на кариес. Не натоварвайте очите си в сряда и четвъртък, защото може да си причините силно главоболие и чувство за дискомфорт.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са всички от периода, като подчертано благоприятни са неделя и понеделник. Растежът на косъма се ускорява след подстрижката. Коламаска – петък, събота, сряда и четвъртък. Не правете коламаска на тялото си и пилинг на лице и тяло в неделя и понеделник. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези СПА процедури.

Хранене и диета: Хранете се умерено и без излишни количества. Луната вече е нарастваща и ако прекалявате с хапването, то ще ви се отрази като излишен килограм или сантиметър в талията. Днес и утре си хапвайте повече храни, богати на белтъчини – леки постни меса, мляко, млечни продукти и яйца. В неделя, понеделник и вторник включете в менюто си ряпа, моркови и целина, както и картофи. Повече храни, богати на мазнини, можете да си позволите в сряда и четвъртък. Пригответе меню от по-мазни риби или си набавете мазнините от растителни източници – авокадото е един прекрасен пример за това. За любителите на лунната диета, тя стартира в четвъртък 15 ноември, точно в 16.45 часа.

Основни звездни аспекти: През този период Луната гостува в Стрелец, Козирог и Водолей. Подканя ни да приемаме философски трудностите, пред които се изправяме. Само така ще ги разрешим изцяло. Да внимават всички, родени в Стрелец, Козирог и Водолей. За тях предстои доста важна седмица. Това е и последната седмица от ретроградната фаза на Венера, която изтощи до краен предел нервите ни, но изчисти от вредни наслоявания чувствата и взаимоотношенията с най-близките ни хора. Днес Юпитер навлиза в Стрелец и ще бъде там малко повече от година. Това е благоприятно положение за планетата, тъй като е на своя трон. В следващите дванайсет месеца ще опита да разшири мисловните мащаби на всеки един от нас. Основната дума е „промяна” и тя ще се случи. Слънцето участва в два хармонични аспекта през тази седмица – с Луната и Плутон, а Марс и Уран също се съединяват, за да ни помогнат по пътя напред. Като цяло, очаква ни доста позитивна и благоприятна седмица. Не се вглеждайте в кусурите на другите хора. Не търсете „под вола теле” и всичко ще бъде наред. Седмицата не е особено добра за започване на нови интимни връзки, но носи хармония и разбирателство при разрешаването на назрели във взаимоотношенията проблеми.

ОВЕН

Изграждане

За вас следва доста разнообразна откъм аспекти седмица. На първо място акцент поставяме върху движението на Уран отново във вашия знак. Всичко дотук звучи добре, само дето това движение е ретроградно. Е, няма да е фатално за вас, но ще изисква поне малко да обърнете внимание на личностното си развитие, своите емоции и възприятия за външния свят. За това, как ви възприемат всички хора наоколо. В професионален план тази седмица също е важна заради хармоничния аспект между Слънцето и Плутон. Ще имате шанса да бъдете забелязани от влиятелен човек. Човек, който може да ви изгради като професионални фигури. Дерзайте и мислете, как ще се случи всичко това. То предстои.

ТЕЛЕЦ

Приходи

За вас предстои една доста натоварена откъм емоционална гледна точка седмица, но и благодатен старт на професионални начинания, които ще ви донесат приходи и признание в следващата година. Юпитер се измества в Стрелец, за да ви направи малко по-самокритични. Да ви помогне да се погледнете отстрани и с окото на всички хора наоколо. Да не преекспонирате силите си, а да използвате тези ресурси, с които разполагате. Уран напуска знака ви и се предвижва в Овен, откъдето ще ви дава ментална подкрепа. Няма да ви липсва увереност в силите и възможностите, но ще имате ясната преценка, какво можете и как да го свършите. Нещо, което в последно време ви липсваше…

БЛИЗНАЦИ

Не преувеличавайте силите си

И за вас следва един доста интересен период. От една страна, Уран се връща ретроградно в Овен, за да „преустрои” някои обществени взаимоотношения, които изградихте в последните години. От друга страна, Юпитер започва своето едногодишно движение в Стрелец, знак, противоположен на вашия. Юпитер ще ви изправи пред дилеми и възможности. Ще ви принизи до земята и ще ви вдигне във въздуха с еднаква лекота. Не преувеличавайте силите си и се заемайте с такива дела, които можете да вършите в следващата една година. Това е формулата на успеха ви. Служите ли си с преекспониране, то при всички положения това ще ви вреди. В сферата на любовта тази седмица носи забавяне, за сметка на втората половина от ноември, когато ще бъде във върхова форма.

РАК

Служебни инициативи

Вашата седмица се очертава да бъде доста динамична в професионалната сфера. Тя отключва един доста натоварен служебен период. Ретроградният Уран отново се връща в Овен, за да ви наведе на стари мисли и да изпита издръжливостта ви. Не е изключено някои забравени вече във времето проблеми отново да напомнят за себе си, този път искайки своето разрешение. Юпитер навлиза в Стрелец, откъдето ще хармонизира сферата на професионалните ви взаимоотношения. Ще ви помогне да се задълбочите в работата си и да погледнете по-детайлно на всичко, с което се занимавате. Любовта също присъства в прогнозата под формата на силна подкрепа отстрана на семейството и половинката, нищо че времето ще ви е заето по-скоро със служебни дела.

ЛЪВ

Повишете личната си активност

Не ви липсват шансове за развитие, но през тази седмица вие се отпускате и поради тази причина не можете да очаквате кой знае какъв напредък. Сами си причинявате застоя, защото нямате хъс да продължите напред смело, сблъсквайки се с ежедневните проблеми. Не се задълбочавате в работата, а напротив – преминавате нехайно покрай нея. Юпитер навлиза в Стрелец – сходен на вашия знак по стихия и пали страсти, емоции и очаквания и раздвижване в личен и емоционален план. Повишете личната си активност, отговорност и мотивация. Само така ще успеете да постигнете всичко онова, към което се стремите.

ДЕВА

Късмет в семейството

През тези дни не бива да влизате в спорове и да трупате напрежение около себе си. Чака ви доста положителен период, ако се отърсите от желанието си да оспорвате мнения. Новата седмица ще е раздвижена, с бърза смяна на ситуациите, напрегнато всекидневие, множество дразнители и поводи за разправии. Вие обаче ще покажете своите майсторски умения да преодолявате пречките и да съшивате хармонията в отношенията. Не бива да прибързвате в служебен аспект. Периодът изисква детайлна и задълбочена работа. Движението на Юпитер в Стрелец ще ви дари с късмет не само през идната седмица, а и през следващата една година.

ВЕЗНИ

Нищо няма да е като преди

Това е седмицата, в която застоят ви е гарантиран. Вие искате нещата около вас да се случват някак все по-бързо, а те ще се забавят ли, забавят… Отърсете се от излишното напрежение и приемете, че така трябва да стане. Венера забавя движението си и отново ще е в своята директна фаза след 17 ноември. Тогава и нещата ви ще се подредят. Юпитер навлиза в Стрелец и в следващата една година ще е причина да търсите разширяване на кръговете от компании и социални среди, в които се движите. За вас следва сериозно разместване на пластовете в следващата една година до такава степен, че нищо няма да е същото като преди. Но имайте търпение, всичко с времето си.

СКОРПИОН

Подобрение на доходите

Ноември е вашият активен месец и през тази седмица ще се убедите, че пред вас се изправят редица отговорности. Време е да се активизирате и мобилизирате. Така ще успеете да промените или затвърдите онези дадености, които ще ви помогнат в постигането на целите отсега нататък. На много моменти сте отпуснати и оставяте нещата сами да се свършат. Знаете, че няма как да стане. По-добре бъдете мобилизирани. При една голяма част от знака периодът е особено важен в сферата на контактите. Още днес се разкриват нови хоризонти в делови аспект. Юпитер напусна вашия знак и се отправя към сектор в хороскопа ви, който отговаря за финансовата стабилност. В следващата една година очаквайте подобрение на доходите си.

СТРЕЛЕЦ

Късметът е на ваша страна

Идва период, през който можете да заложите по-скоро на своето чувство за отговорност, на уменията и знанията, които притежавате, отколкото на чара си. Ще бъдете оценени по достойнство, ако наистина проявите качествата си там, където е нужно. Имате планове за осъществяване и ще успеете да ги реализирате само ако тръгнете смело напред, стъпили здраво на земята. Тази седмица от ноември е важна за вас, защото ви поставя пред дилеми. Дали обаче тези дилеми ще бъдат разрешени, зависи само и единствено от вас. Но късметът, изпратен от планетите, действа във ваша полза.

КОЗИРОГ

Разширяване

През следващата една седмица очаквайте забавяне в професионалната сфера. Не всичко ще се случва така, както вие сте си го намислили и планирали предварително. Отпуснете се. От друга страна, периодът е зареден с положителна енергия в сферата на любовта, социалните контакти и приятелските взаимоотношения. Срещи, сладки вечери на приказки и чести обаждания по телефона пронизват всеки един ден от уикенда и от работната седмица. За вас това не е привично, но сега да общувате ви доставя удоволствие. Движението на Юпитер в Стрелец оттук нататък ще направи следващата година пред вас важна, защото ще ви помогне да промените голяма част от съзнанието си, от начина си на мислене и възприятие. Ще приемете света около себе си по-различен, ще разширите своя кръгозор.

ВОДОЛЕЙ

Дебнат недоброжелатели

Вие преминавате през тежък за сферата на общуването период, който крие опасности главно да не проявите слабости и да се съгласите с неудобни за вас условия, докато преговаряте. Склонни сте да приемате предложения, без да обмисляте. Целта ви е да предизвикате промяна, която на всяка цена желаете да се случи, независимо в каква сфера се проявява. Бъдете внимателни и не допускайте прекалено много хора до личния си живот. Често се предоверявате и не си правите сметка, че около вас дебнат и недоброжелатели, чието желание е да ви навредят.

РИБИ

Успех, нерви и делови просперитет

Съсредоточени в задачите си, вие сте готови да преживеете настъпващия динамичен, напрегнат и изпълнен с доста задължения период. Не мога да не отбележа, че ще действате с много усилия и хъс. Последният е осезаем от няколко дни и ще продължи поне още половин месец. Бъдете готови за попадане в ситуации на конфронтации, но това е част от програмата на промяна, която сте си задали. Деловите ви успехи ще са сигурни, но с цената на усилия, изтощения и нерви. Обърнете повече внимание на физическото и най-вече психическото си състояние. Имате нужда от разведряване и отдушници. Огромният натиск, на който ще сте подложени, ще акумулира нерви и раздразнение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

9 ноември. Вие, родените на 9 ноември, сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора – типичните представители на зодия Скорпион. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате, без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30 годишна възраст.

Налага се през следващата година да претърпите трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

10 ноември. Сприхави и избухливи хора сте вие. Изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него, молейки за извинение и прошка. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети отстрани. Научете се да мерите времето в истинските му измерения.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

11 ноември. Родени сте на 11-о число от месеца, което е число на щастлива кармична отплата за добри деяния, извършени от вас в предишните ви прераждания. От друга гледна точка, 11-ката ви прави колебливи и нерешителни хора, вечно търсещи своята същност. Страховете ви са всеобхватни и те не ви дават мира. Мнозина са преживели трудно детство и оттам идва ниското им самочувствие. Други просто са се родили колебливи. Във вашите ръце е ключът към успеха. Ще го използвате единствено след като разберете, че вие сте можещи хора. Научете се на решителност. Притежавате много вътрешни таланти, безброй умения, придобити в предходни животи. Ще ги изявите единствено ако повярвате в себе си.

Навлизате в година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Стабилизирайте живота си и си стъпете на краката.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

12 ноември. Родените на този ден хора са заредени с позитивна нагласа и добро отношение към света. Те се стремят да помагат на близките, да бъдат тяхното крило и рамо. Често пъти става така, че се затрупват с проблемите на другите, забравяйки своите. Склонността и желанието им да помагат в много случаи се превръща в техен коварен враг. Друга слабост, която притежават нашите рожденици, е че не умеят да преценяват изцяло и пълно контактите и хората, които допускат в живота си. Това е причината да остават излъгани, използвани и огорчени.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

13 ноември. Избрали сте си кармична разплата за този живот и сте се родили на 13 ноември. Всичко, което правите, се получава с много труд и упорити усилия. Ето защо понякога се отказвате от намисленото и започвате ново. Правете всичко възможно това да не се случва. Трябва да бъдете малко по-последователни, да разберете, че при вас нещата стават по-бавно, с течение на времето. Имате възможности и заложби от съдбата да сте ръководители. Но и докато извоювате това място, се иска време и търпение!

Навлизате в година на сигурна финансова стабилизация, която ще ви помогне да се справите с проблемите от паричен характер. Съветът към вас обаче е да не се главозамайвате и да не вземате пари назаем, ако не сте сигурни, че ще успеете да ги върнете до септември догодина. Направете си сметка. Не отказвайте и на предложения за нова работа, за да не повлечете крак и да се обречете на липса на стабилна работа за следващите девет години.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

14 ноември. Вие сте от „белите” Скорпиони – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете, какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата и промяната. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката чрез чести залитания.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата една година.

15 ноември. Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно се превръщате в техни приятели и любимци. Мисията на живота ви е да създадете семейство и да се грижите за него, наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха. Не прибързвайте, а просто решете, кога е настъпил момента, за да тръгнете по новата пътека. Очаква ви нещо много хубаво.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *