martineli

martineli

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 ноември, понеделник

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Денят не е подходящ за вадене на зъби, кожни операции и операции в областта на коленните стави и сухожилията. Добре протича зъболечението на кариес, изчистване на зъбен камък, лечение на стари травми в областта на коленете.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Забранени са топлата коламаска и почистването кожата на лицето механично или с кремове. Не правете маска на лицето. Подходящи са масажите за отблокиране на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на често. Днес е добре да включите в храните си повече богати на калций храни. Супа от кореноплодни зеленчуци също е подходяща храна за днес. Салата от моркови и цвекло е един прекрасен избор за диетично хранене.

Цветове, носещи късмет: Сиво, бяло и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 21.01 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Козирог. В сутрешните часове е в хармоничен аспект с Нептун. Седмицата стартира благоприятно и обещаващо позитивно. Ще се радвате на подкрепа на идеите и плановете. Възползвайте се от знанията и уменията, които имате към този момент. В следобеда и вечерта Луната е в съвпад с Плутон. Не се ядосвайте за дреболии или за това, че не всичко върви по реда, който сте си намислили. Нещата ще се оправят в даден момент.

 

ОВЕН

Изберете да сте щастливи

 

Днес стартирайте деня и седмицата, като се заемете с нещо приятно и нещо, което ще възбуди интереса ви за действие и през идните дни. Не захващайте стари и недовършени задачи. Не се залавяйте за работа, която няма да ви достави нужното удовлетворение. Имате право да избирате да сте щастливи. Направете го.

 

ТЕЛЕЦ

Искат да ви върнат назад

 

Неочаквани конфликти с хора на работното място са в основата на цялостната ви демотивация за работа днес. Не обръщайте внимание на техните нападки или на злостните им изказвания относно вашите дейности. Те са с цел да уронят авторитета ви и да ви върнат назад в развитието.

 

БЛИЗНАЦИ

Време е за бюджет

Не се залавяйте с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок до тази вечер или утре в ранния предобед. Днес обърнете повече внимание на финансовите си дела и на ангажиментите, които имате с финансови институции. Направете си сметката и разчета до края на работния месец.

 

РАК

Мисия непостижима

 

Опитвате се да замажете с действията си бездействието на другите хора. Искате да компенсирате по някакъв начин, че определени личности в колектива не си помръдват пръста и чакат наготово. Ще се изморите прекалено много, но едва ли ще постигнете своята цел. По-добре не се залавяйте.

 

ЛЪВ

Бъдете иноватори

 

В понеделник ви идват свежи идеи, които трябва да реализирате на момента. Без да ги обсъждате и без да позволявате някой да ви разубеди или осуети ентусиазма, с който подхождате. Бъдете иноватори, откриватели. Не се залавяйте със стари неща и ангажименти.

 

ДЕВА

За хубаво е

 

Нуждаете се от промяна и обновление. Осъзнавате реалната нужда да се случи нещо различно в ежедневието ви. Е, днес е един от дните, в които непредвидените ситуации изобилстват. Добрата новина е, че каквото и да ви застига, то ще отминава с добро и ще носи добро в живота ви. Промените са за хубаво.

 

ВЕЗНИ

Омагьосан кръг

 

Днес сте прекалено контактни, но и често пъти объркани. Искате да започнете нещо, захващате се с него, след което го захвърляте и виждате, че колегите ви имат нужда от помощ. Помагате на тях, вашето остава някъде зад гърба ви и се въртите в един омагьосан кръг на старт, зарязване и нов старт.

 

СКОРПИОН

Използвайте приятелите

 

В началото на тази седмица бъдете по-решителни и предприемете риск, който си заслужава. Днес ще попаднете на подходящи хора в подходяща обстановка, където да реализирате една своя цел. Денят е доста благоприятен, дава ви възможност да използвате портфолиото от приятели, които притежавате.

 

СТРЕЛЕЦ

Направете разчет

 

В сутрешните часове се налага да направите бързи разплащания и да похарчите една сума пари за дългове, които сте насъбрали до този момент. Избягвайте да правите парични обещания или да давате пари назаем. Днес е по-добре, ако съхраните своята стабилност и направите разчет на бюджета си до края на месеца.

 

КОЗИРОГ

Денят завършва добре

 

Без да искате, попадате в центъра на хорското внимание, като в сутрешните часове успявате да обедините колегите и приятелите около една своя кауза. В следобеда обаче напрежението ви е повече от допустимото, но ще го овладеете. Не влизайте в конфликти и разправии. Денят ще завърши добре, със заслужени успехи.

 

ВОДОЛЕЙ

Още утре сте като нови

Започвате тази работна седмица без особено желание. Не сте във форма и това е причината още сутринта да се скарате с колегите и хората около себе си. Грози ви опасност да изпаднете в депресия, ако не всичко се случва според вашите очаквания. Примирете се. Скоро този момент ще мине. От утре ще бъдете като нови.

 

РИБИ

Всичко е точно

 

Днес сте контактни, симпатични и обединяващи хората около своите собствени идеи. Пленявате не само с чар, а и със знанията, които сте натрупали до момента и които така умело днес посявате около себе си. Очаква ви хубав ден, а позитивното ви настроение е основа на много приятни срещи и преживявания.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родените на този ден хора са заредени с позитивна нагласа и добро отношение към света. Те се стремят да помагат на близките, да бъдат тяхното крило и рамо. Често пъти става така, че се затрупват с проблемите на другите, забравяйки своите. Склонността и желанието им да помагат в много случаи се превръща в техен коварен враг. Друга слабост, която притежават, е, че не умеят да преценяват изцяло и пълно контактите и хората, които допускат в живота си. Това е причината да остават излъгани, използвани и огорчени.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *