11 четения

Коректен мач в Овча могила, лясковчани си взеха своето

„Пробив“ – „Левски“ (Ляск.) 0:3

 

Куп пропуски направиха футболистите от Лясковец на терена в Овча могила и в един момент можеха и да изпуснат успеха, ако домакините не им бяха върнали жеста. До 5-ата минута Шенол Краев не успя да завърши точно три атаки.

Димитър Димитров нанесе първия опасен удар през втората част, закован от Блажев на голлинията, след рикошет в гредата. Стражът капитулира в 55-ата минута, в която Кязъмов проби и поднесе топката на Краев пред празната врата за 0:1. В отговор Атанас Кръстев намери Георги Курдов непокрит, но той не улучи топката и не можа да изравни. Борис Чакъров покачи на 0:2 в 72-рата минута с премерен шут от границата на наказателното поле. Пред другата врата Курдов, който явно нямаше ден, пропусна да върне интригата, биейки в аут, след хубаво подаване на ветерана Пламен Петков.

Включилият се силно в мача Пламен Тонев увенча добрите си изяви с гол в 87-ата минута за 0:3, довкарвайки отбита от Блажев топка при изстрел на Мартин Йорданов. Срещата бе коректна, реферът Галя Ечева не показа нито един картон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *