28 четения

Румяна Иванова от гимназията по туризъм победи в националния конкурс „Родолюбие“

ВЪЗПИТАНИЧКАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ „Д-Р ВАСИЛ БЕРОН“ РУМЯНА ИВАНОВА СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „РОДОЛЮБИЕ“. Румяна участва в категорията за есе, където кандидатурите са били 44. „Емпатията днес“ е текстът, донесъл първо място на Румяна Иванова, която е ученичка в XII клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“. Неин консултант е инж. Славка Проданова.

12 ученици от търновската гимназия са се включили в конкурса и двама от тях са получили отличие. В категория „Реферати“ са участвали Мине Алит, ученичка от XII клас, и Ивайло Гасеров от XI клас.

Останалите ученици от гимназията по туризъм, участвали с есета и презентации, са Камилия Лесичкова, IX клас, Пламена Петева, Марианна Стоянова, Ивана Цонева и Стефан Филев от XII клас.

В категория „Презентации“ са били допуснати 49 разработки. Янислав Василев, ученик от XII клас, специалност „Кетъринг“, се класира на трето място с презентацията си „Времето на паметта ни“.

Още едно първо място има за областта от този национален конкурс. Мария Арсова от Горна Оряховица е победител в категорията „Реферати“ във възрастовата група до седми клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!