Арестуваха търсения за убийството на Мария | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Арестуваха търсения за убийството на Мария

Публикувана на: 13.11.2018г. 9132 прегледа

Полицията е задържала търсения за убийството на 45-годишната Мария от Горна Оряховица. Николай Кънчев е бил окован с белезници около 20 часа на автогарата в железничарския град. Той е бил разпознат по-рано от близки на пребитата до смърт жена в събота. 36-годишният безработен бе обявен за общодържавно издирване веднага след кървавото престъпление, което се е разиграло в жилище в Г. Оряховица най-вероятно в петък вечер. Николай и Мария П. отишли на гости на свой познат, където след пиянски запой тя е била открита пребита с юмруци и ритници. Сигнал за драмата бе подаден от собственика на жилището Светльо, при когото е била сбирката.


 

Публикувано на 12.11.2018г.

Жестоко убийство на жена след домашен запой в Горна Оряховица

Полицията подозира и търси 36-годишното гадже на Мария

 

Жестоко убийство с ритници и ръце разтърси Горна Оряховица в събота вечерта. Сигнал за случая е получен в 17, 28 часа в събота от 36-годишен. Той съобщил, че е намерил в жилището си млада жена в безпомощно състояние. На адреса незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които са установили множество наранявания по тялото и са констатирали смъртта й. По предварителни данни жената е на 40 г. и се казва Мария, но тепърва ще се установява самоличността й по категоричен начин.

Сигналът в полицията е подал собственикът на жилището, където жената и нейното гадже отишли на гости.

Според съседи в нощта срещу събота в жилището на ул. „Славянска“ 23 е имало шумен купон. Той продължил до 5 часа сутринта, чувало се блъскане, съпроводено само от мъжки гласове. Със сигурност купонджиите са били пияни, а обявеният за издирване 36-годишен приятел бил криминален тип и наркозависим. Собственикът, който също бил познат на МВР, е бил задържан за разпит и после е пуснат.

По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия и оперативно-издирвателните мероприятия по случая продължават под ръководството на Окръжна прокуратура.

Във връзка с убийството в Г. Оряховица ОДМВР – В. Търново, издирва Н. М. К., на 36 години от железничарския град, обяви полицията в неделя по обяд.

Гражданите, които имат информация за местонахождението му, да сигнализират на тел. 062/62 04 37, 0618/600 40, 600 41, 600 42, на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Н. ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *