3 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 14 ноември, сряда

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 8-ми. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, прасците и глезените. На очите и нервната система. Оперирането на апендикса. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб с нестандартна дреха, с която ще бъдете забелязани в обществото. Неблагоприятно време е за поставяне на обеци, пиърсинг, татуиране на тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Включете в менюто си полезни мазнини, набавени от растителни продукти. Можете да хапвате ядки или ленено семе. Да си направите пастет от авокадо, намазан на филийка пълнозърнесто хлебче.

Цветове, носещи късмет: Виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.54 часа.

Звездни аспекти за деня: Насладете се на един благоприятен ден. Днес Луната гостува във Водолей и е в хармоничен аспект с Меркурий. Заложете на интелектуални занимания, разговори с различни хора, нови запознанства. Не стойте сами вкъщи, а излезте и общувайте.

 

ОВЕН

Благоприятен ден

За разлика от вчера, когато бяхте малко по-напрегнати в личните взаимоотношения, днес нещата там вървят гладко. На работното място обаче би следвало да сте една идея по-съсредоточени в целите си. Разпилявате се прекалено много и сте склонни да се захванете с нещо, което да не докарате до край. Внимавайте.

 

ТЕЛЕЦ

Не мрънкайте вкъщи

 

В сряда ви очаква развитие по професионален въпрос, с който се борехте от доста време. Развоят е във ваша полза и можете да си отдъхнете. Не прекалявайте с претенциите си към своите близки. Поставили сте си за цел да им вгорчите деня с мрънкане и нападки и така да провалите хубавите вибрации.

 

БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

Чувствате се идеално. Луната грее през Водолей – знак, сходен по стихия на вашия. Оттам ви дарява с положителна енергия. Днес сте настроени романтично, философски и често разисквате важни екзистенциални теми с хората около себе си. Говорите повече, отколкото трябва, но това е присъщо за вас.

 

РАК

Нов колега

 

В сряда укротявате емоцията, успокоявате нервите. Мислите доста по-философски за света и това ви помага. На работното място ви чака едно ново запознанство. При някои появата на нов колега ще бъде в основата на бъдеща промяна, която ще се развие в следващите месеци.

 

ЛЪВ

Отстоявайте мнение

 

И вие сте погълнати от философската вълна, която тече през този ден. Мислите ви са рационални. Гледате да угодите всекиму, а това невинаги е благоприятно за вас. Днес не бива да правите компромис със своите собствени убеждения и схващания. Не трябва да прекланяте глава само и само да не влезете в пореден сблъсък с интереси.

 

ДЕВА

Важни промени

Очаква ви благоприятен ден. Луната се движи във Водолей и ви дарява с позитивна енергия. Опитайте се да завършите делата с изтичащ срок и не оставяйте изостанала работа за утре. В личен план този ден ви помага да организирате живота си според своите собствени представи. Още тази вечер започват желани промени.

 

ВЕЗНИ

Доказвате се

 

Очаква ви сериозно ангажиран ден. Налага се да организирате работата си на етапи. Първият етап, разбира се, е да завършите всичко изостанало в срок до обяд. Вторият етап е да се заловите с неотложните задачи, които да свършите в брилянтен вид до края на работното време. Днес се доказвате. Не мрънкайте и не се оплаквайте.

 

СКОРПИОН

Връщане назад

 

Събуждате се в добро настроение въпреки липсата на тонус. Около вас разцъфват нови възможности, но преди да започнете да берете цветовете, помислете дали сте завършили всички стари ангажименти. Върнете се назад, доизпипайте работата си. От утре можете да полагате нови и успешни начала. Днес не е време за това.

 

СТРЕЛЕЦ

Нова дейност

Отстоявайте позициите си. Говорете ясно, точно и разбрано, за да не се получават излишни неуредици и грешки. На работното място това е благоприятен ден. позволява ви да разгърнете размаха на силите. При някои се очертава предложение за нов тип дейност. Допълнителна или основна ще е тя – зависи от нуждите ви.

 

КОЗИРОГ

Към неизвестното

 

Този ден изисква от вас да отворите душите си към нещо ново и нестандартно. Опитайте, колкото и страшно да ви се струва начинанието. Разчупете границите на комфорт и излезте извън тях. По тихите, неотъпкани пътеки се крият много опасности, но и също толкова неразкрити богатства и възможности.

 

ВОДОЛЕЙ

Важни решения

Луната гостува в знака ви. Дарява сили и енергия, но и едно странно чувство за потиснатост и неудовлетворение от това, с което се занимавате в последно време. Не е ли настъпил моментът да го промените? Днес ще вземете важни решения. Решения, които да ви отведат по нови пътеки съвсем скоро.

 

РИБИ

Спокойствието ще нареди пъзела

 

Опитайте да не мислите за сроковете, които висят над главите ви, за краткото време, с което разполагате, за да свършите някои неща. Изолирате ли този стрес от себе си ще видите как нещата започват да се нареждат малко по малко и в своя логичен времеви интервал. Успокойте се и всичко ще си дойде на мястото.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте от „белите” Скорпиони – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата и промяната. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката чрез чести залитания.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата една година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!