Драма: Любовен триъгълник е в основата на зверското убийство на сервитьорката в Горна Оряховица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Драма: Любовен триъгълник е в основата на зверското убийство на сервитьорката в Горна Оряховица

Публикувана на: 14.11.2018г. 3726 прегледа

Полицията откри и арестува за два дни 36-годишния Николай Кънчев на автогарата в града. Той учил малко в Академията на МВР, но го изгонили

 

НОЩЕН ПАТРУЛ НА ПОЛИЦИЯТА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА АРЕСТУВА търсения за убийството на 45-годишната Мария във вторник вечерта. 36-годишният Николай Кънчев се е опитал да избяга, но е бил заловен и отведен в ареста. Той се е крил два дни в града на различни места, а във въпросната вечер на 12 ноември е бил във вход на жилищна кооперация край автогарата. Полицаите първо се натъкнали на мъж, който приличал на него, но после спипали и въпросния криминален тип, който се оказал с 4 регистрации и условна присъда, чийто изпитателен срок не е изтекъл. Бързият арест се дължи на работата на полицията от Горна Оряховица, която след извършване на зверското убийство е работила на екипи денонощно.

ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК Е В ОСНОВАТА НА РАЗРАЗИЛИЯ СЕ ДОМАШЕН БОЙ на 10 ноември в апартамент в кв. „Пролет“. 45-годишната Мария работела като сервитьорка и имала връзка с Николай. Във въпросния ден той отишъл сам на гости на своя приятел Светльо. Двамата били ергени и на 36 години, а общата им позната била разведена. След като седнали да се черпят, извикали и Мария в компанията. Николай започнал да ревнува и заподозрял, че между Мария и Светльо има любовна тръпка. Под въздействие на алкохола той налетял на бой и на двамата. Светльо се опитал да защити жената, но бил повален от силен удар в главата му и изгубил съзнание. През това време Николай пребил жестоко Мария с ръце и крака и изплашен от това, което е сторил, избягал от жилището.

След като собственикът на обления в кръв апартамент се съвзел и видял тялото на Мария, хукнал навън и била извикана полиция и екип на Спешна помощ. Жената обаче вече била мъртва, въпреки вероятността да е можела да бъде спасена, ако е била открита навреме. В момента оцелелият домакин е в търновската болница с разкъсно-порезни рани. След като е бил арестуван, Николай се разкаял и признал какво е сторил. Той е искал да става полицай и е учил до трети курс в Академията на МВР, след което напуснал или е бил изгонен, научи още „Борба“. Окръжна прокуратура му повдигна обвинение за убийство и той е задържан за 72 часа.

Нели СУКОВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *